Πασκουάλ: «Τελικός για εμάς η Εφές»

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται κόντρα στην Αναντολού Εφές για την 17 αγωνιστική της Ευρωλίγκας (13/1,21:45) και μετά τις δύο σερί ήττες θέλει να επιστρέωει στα θετικά αποτελέσματα.Ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στο ματς με την τουρκική ομάδα και τα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι «πράσινοι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καταλανός:

Για τον αγώνα με Αναντολού Εφές: «Μετά τις δύο ήττες που είχαμε, το παιχνίδι με την Εφές είναι τελικός

για εμάς. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να παλέψουμε με τον κόσμο μας για να πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι η Εφές είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στο επιθετικό ριμπάουντ και μια εξαιρετική ομάδα στα πρώτα δευτερόλεπτα των επιθέσεων. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτές τις δύο παραμέτρους στην άμυνά μας, όμως παίζουμε στην έδρα μας και θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη για νίκη».

Σχετικά με τους ποιους ξεχωρίζει από την Εφές: «Νομίζω σίγουρα ότι οι δύο πόιντ γκαρντ είναι οι δημιουργοί της ομάδας, όμως είναι απίστευτη ομάδα στο επιθετικό ριμπάουντ, με τον Χάνεϊκατ, με τον Ντάνστον και τον Μπράουν. Έχουν εξαιρετικούς σουτέρ με τον Μπράντον Πολ τώρα, που είναι νέος παίκτης. Έχουν τον Οσμαν. Γενικά είναι μια σπουδαία ομάδα και σίγουρα όπως σε όλα τα ματς στην Ευρωλίγκα πρέπει να παίξουμε εξαιρετικά για να νικήσουμε».

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Θα είναι καθοριστικό να παίξουμε καλή άμυνα. Πρώτα όμως αν παίξουμε καλά στην επίθεση, σίγουρα δεν θα μπορούν να τρέξουν πολύ. Πρέπει να ελέγξουμε το τρανζίσιον και το αμυντικό ριμπάουντ».

Keywords
Τυχαία Θέματα