Πασκουάλ: "Κλειδί ο ρυθμός και τα ριμπάουντ"

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ελέγξει από νωρίς τον ρυθμό του αγώνα και τα ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση, αν θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Νταρουσάφακα, εξέφρασε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Οι "πράσινοι" αναχώρησαν για την Κωνσταντινούπολη όπου το απόγευμα της Παρασκευής (03/03) θα αντιμετωπίσουν την Νταρουσάφακα για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τις δύο ομάδες να "καίγονται" για τη νίκη.

Ο προπονητής των "Πρασίνων" στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση

της αποστολή από το "Ελ. Βενιζέλος" αναφέρθηκε στους τομείς που θα πρέπει να βασιστεί ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει να είναι τέλειος σε άμυνα και επίθεση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρέπει να τα πάρουμε όλα βήμα-βήμα για να καταφέρουμε να μπούμε στην τετράδα. Πρέπει να ρίξουμε την ενέργειά μας στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Κάθε ματς θα είναι κρίσιμο και αυτό είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και για αυτούς.

Πρέπει να παίξουμε τέλεια σε άμυνα και επίθεση και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και τα ριμπάουντ. Θα παίξουμε σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα και πρέπει να μπορέσουμε να διαχειριστούμε αυτό το γεγονός».

Keywords
Τυχαία Θέματα