Πάσχα με Eυρωλίγκα στον ΟΠΑΠ!

Κουπόνι Ευρωλίγκα λοιπόν στον δρόμο για το Φάιναλ Φορ του Μιλάνου και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στοιχηματικά για να πάμε να ποντάρουμε στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ που μας έχει απ όλα στο μενού λίγο πριν την Ανάσταση. Πραγματικά κουπόνι Ευρωλίγκα για...όλους από τον ΟΠΑΠ καθώς έχουμε πολλά ειδικά στοιχήματα

από την εταιρεία με σκέτη νίκη όπως στο ποδοσφαιρικό στοίχημα , με πρώτους σκόρερ ,διαφορές πόντων, τρίποντα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί για να ποντάρει ο καθένας μας!

Με τα μεγάλα ματς σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ μάλιστα. Συνεπώς έχουμε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ευκαιρία να ποντάρουν όλοι συνδυάζοντας θέαμα και κίνητρο πρόκρισης που υπόσχονται οι επόμενες Άγιες μέρες. Καλή Ανάσταση να έχουμε και καλά κέρδη για να βγει και ο οβελίας... Και πάμε γρήγορα για να προλάβουμε ανοιχτά τα πρακτορεία! Πάμε με την έδρα με τους Έλληνες. Δεν ξέρω αν γυρίσουν τις σειρές που δεν έχει γίνει ποτέ από 0-2 με μειονέκτημα αλλά εκτιμώ ότι μπορούν το 2-2 . Προσέχουμε και το ιατρικό δελτίο. Ο Ολυμπιακός περιμένει την Ρεάλ που θα κάνει και ένα άσχημο ματς και πάμε με τον άσο. Το ίδιο και στο ΟΑΚΑ με τον άσο του ΠΑΟ με την έδρα κόντρα στην μέτρια και ας έκανε εύκολα το 2-0 ΤΣΣΚΑ. Η Γαλατά έχει αμφίβολο τον ηγέτη της Αρόγιο. Η Μπαρτσα θα περάσει με 3-0 ή 3-1 και στο πρώτο ματς στην Πόλη δεν θα έχει τον αρχηγό Ναβάρο. Και χωρίς αυτόν όμως μπορεί το διπλό και εύκολα. Με Αρόγιο προς τον άσο με 7π. Ειδάλλως προς διπλό. Οπότε το αφήνουμε. Και αφήνουμε και το Μακάμπι-Μιλάνο. Βλέπω έδρα αλλά αν δεν παίξει ο Σόφο έχει πρόβλημα στους ψηλούς η Μακάμπι και το Μιλάνο θα παλέψει. Προτιμάμε την ελληνική έδρα και τον ...νόμο ΟΑΚΑ και ΣΕΦ!

Keywords
Τυχαία Θέματα