Παραμένει στους Νικς ο Χόρνατσεκ...παρά τους τριγμούς

O Πρόεδρος της ομάδας του "Μεγάλου Μήλου", Φιλ Τζάκσον φέρεται να μην έχει κανένα νεό σχεδιασμό και πλάνο, ώστε να απολύσει τον Τζεφ Χόρνατσεκ από την θέση του τεχνικού των Νικς. Παρά την ενίσχυση του ρόστερ στις αρχές της σεζόν με τον ερχομό του Ντέρικ Ρόουζ, και του Γιόακιμ Νόα αλλά και άλλων παιχτών, ο Χόρνατσεκ δεν κατάφερε απολύτως τίποτα.

Ο ίδιος φαίνεται να παραμένει στην θέση, λόγω ενός ανοικτού διαύλου επικοινωνίας που έχει και διατηρεί με τον Φιλ Τζάκσον. Συγκεκριμένα ο Χόρνατσεκ ήταν πρόθυμος

να συνεργαστεί με τον 71-χρονο πρώην τεχνικό των Μπουλς και Λέικερς, σε σχέση με την πλήρης εφαρμογή της "τριγωνικής επίθεσης". Ο ίδιος ο Τζάκσον σε δηλώσεις του στο ESPN, είχε αναφέρει πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο επιθετικό σύστημα που χρειάζεται χρόνο και ικανότητες ώστε να εφαρμοστεί και να επιτύχει. Καθημερινά τις τελευταίες εβδομάδες ο Τζάκσον ήταν στο γήπεδο προσπαθώντας να διδάξει στους παίκτες το συγκεκριμένο σχηματισμό και σύστημα.

Αν θέσουμε όμως μια ευρύτερη εικόνα και πλαίσιο, αξιολογώντας την φετινή σεζόν των Νίκς...ο χαρακτηρισμός απογοητευτική είναι ιδιαίτερα καλαίσθητος για την απόδοση και το ρεκόρ τους. Όταν φέρνεις σε ένα franshise, με το μέγεθος και το οικονομικές δυνατότητες των Νικς, τους Ρόουζ, Νόα, Κ.Λι, και Τζένινγκς ώστε να βοηθήσουν τους πυλώνες της ομάδας Άντονι και Πορζίνγκις, σίγουρα δεν αναμένεις να είσαι 12oς στην Ανατολική Περιφέρεια με ρεκόρ 27-41! Για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν μένουν μακριά από τις θέσεις των Playoff, με τα σενάρια πέρι σούπερ-τιμ και αντιστοιχία με Ουόριορς να αποδεικνύονται...απλά αστεία!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποια είναι η τριγωνική επίθεση που με σεμιναριακό τρόπο έχει διδάξει ο Φιλ Τζάκσον:

Keywords
Τυχαία Θέματα