«Παίζει δυνατά» για Ηρακλή ο Μελισσαράτος

O Hρακλής μπορεί να ξεκίνησε την προετοιμασία του έχοντας στο μυαλό του την κατάσταση με την άνοδο στην Α1, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως επηρεάζεται ο σχεδιασμός της ομάδας, όπου υπάρχουν ορισμένα κενά στο ρόστερ και αναμένεται να καλυφθούν.

Πιο συγκεκριμένα, στις θέσεις των φόργουορντ/σέντερ υπάρχει «λειψανδρία» με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να έχει στρέψει την προσοχή του σε ορισμένες περιπτώσεις παικτών.

Ο μεγάλος στόχος του «Γηραιού» για τη θέση του σέντερ ήταν ο Νίκος Καλλές, όμως ο Έλληνας ψηλός ανανέωσε

τη συνεργασία του με τα Τρίκαλα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η επικρατέστερη επιλογή είναι αυτή του Πέτρου Μελισσαράτου, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην Α2 με τη φανέλα του Ψυχικού.

Ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ φαντάζει ιδανική επιλογή για να πλαισιώσει στη γραμμή των ψηλών, τον έμπειρο φόργουορντ Βασίλη Αγγελακόπουλο (που την περσινή χρονιά ήτσν συμπαίκτες στην ομάδα των βορείων προστίων) και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Ρατκάουσκας.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Πέτρος Μελισσαράτος έχει αγωνιστεί για τρία χρόνια στην Α1 με το Περιστέρι (2012-2013), τον Πανελευσινιακό (2013-2014) και τη Κηφισιά (2014-2015).

Δημήτρης Μαχαίρας

Keywords
Τυχαία Θέματα