Ούκιτς: "Αξίζαμε τη νίκη"

Την άποψη ότι η ΑΕΚ μπορεί να μην ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο όμως στη συνέχεια βελτιώθηκε και άξιζε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 19η αγωνιστική της Basket League

και παρά το ότι δεν ήταν καλή στην αρχή, ευτύχησε να πάρει στο τέλος το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και σχολίασε τόσο την εικόνα της "Ένωσης" όσο και την προσωπική του εικόνα με τον ίδιο να μην είναι ευχαριστημένος με την απόδοση του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως πάντα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δεν σου δίνουν τίποτα ως δώρο, πρέπει όλα να τα κερδίσεις, να τα αξίζεις. Δεν ήμασταν πολύ καλοί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και νομίζω πως στο τέλος αξίζαμε τη νίκη».

Για το γεγονός πως λειτουργεί ως clutch παίκτης: «Δεν ήμουν ευχαριστημένος από το πώς έχω παίξει στα τελευταία 5-6 παιχνίδια. Προσπαθούσα κάθε φορά να κάνω κάτι καλύτερο. Σήμερα κάποια πράγματα πήγαν καλά. Πάντα προσπαθώ σε αυτές τις στιγμές να βάλω κάποια σημαντικά σουτ και αυτό έγινε σήμερα».

Για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ: «Τώρα έχουμε δύο εξαιρετικούς, νέους παίκτες. Ολοι τους ξέρουν. Φτάνουμε ήδη στις πρώτες μέρες του Μαρτίου, οπότε δεν έχουμε πάρα πολύ χρόνο. Δεν έχω απάντηση γι' αυτή την ερώτηση, γιατί ακόμη και εμείς δεν έχουμε καταλάβει πόσο καλοί ή κακοί είμαστε. Ίσως σε ένα μήνα μπορώ να δώσω μία πιο ασφαλή απάντηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα