Οκτώ ακόμη αγωνιστικές για να τελειώσει το... μαρτύριο

Την χειρότερη σεζόν της ιστορίας του στην Α2 διέρχεται το Παγκράτι, το οποίο παρακαλάει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα η φετινή χρονιά. Με τον υποβιβασμό να έχει οριστικοποιηθεί από το τέλος του πρώτου γύρου, οι "ροσονέρι" πασχίζουν να κρατήσουν όσο είναι δυνατόν την αξιοπρέπεια τους, τη στιγμή που τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται. Το ήδη... αποδεκατισμένο ρόστερ, μετρά ακόμη μια απώλεια, αυτή του Σωκράτη Ψαρόπουλου ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα για προσωπικούς λόγους και πλέον απομένουν ουσιαστικά πέντε παίκτες που θα πρέπει να... τραβήξουν το κουπί.

Σκούφης, Εζόμο, Λεκάκης,

Τόρρες και Ραλλάτος έχουν επωμιστεί το βάρος να κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική την ιστορική Αθηναϊκή ομάδα, στις οκτώ εναπομείνασες... μαρτυρικές αγωνιστικές. Στις προπονήσεις αναμένεται να επιστρέψει ο Νικ Παύλος που προέρχεται από τραυματισμό, όμως είναι άγνωστο το πότε και αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι.

Εξάλλου, ένας επιπλέον μεγάλος "πονοκέφαλος" των ανθρώπων του συλλόγου είναι και οι μετακινήσεις εκτός Αθήνας. Χρήματα δεν υπάρχουν ούτε για... δείγμα στα ταμεία του συλλόγου και η ομάδα θα πρέπει το Σάββατο (25/3) να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. Αναμφίβολα το ιστορικό Παγκράτι περνάει πολύ δύσκολες ώρες και το μεγάλο στοίχημα είναι πλέον η επόμενη σεζόν όπου θα πρέπει να αναδιοργανωθεί εκ βάθρων η ομάδα μπάσκετ για να μην ξαναζήσει παρόμοιες καταστάσεις...

Keywords
Τυχαία Θέματα