Οι μυαλοπώληδες δεν έχουν ευθύνη

Οι απανταχού μυαλοπώληδες φημίζονται ή για την ημιμάθειά τους ή για την επιλεκτική τους πληροφόρηση και μνήμη. Πλήθος εξ αυτών, μεταξύ των οποίων και επαγγελματίες διασκεδαστές που απλά έχουν περάσει από γήπεδα μπάσκετ καμιά φορά, εμφανίζουν... εύκολες λύσεις για τον τελικό κυπέλλου και απορούν πώς δεν βγάζει η ΕΟΚ μια έδρα, να τελειώνουμε.

Οπως ας πούμε, έβγαλε μήνες πριν η διοίκηση της ομοσπονδίας βόλεϊ την Κύπρο,

για να γίνει εκεί το φάιναλ φορ του δικού της κυπέλλου, καμαρώνοντας ότι και φάιναλ φορ κάνει και σε μια ευαίσθητη περιοχή θα το πάει για να δώσει πανηγυρικό χαρακτήρα.

Σημαία το έκαναν το βόλεϊ οι μπασκετικοί μυαλοπώληδες. Μέχρι την... άτακτη υποστολή της που προσπάθησαν να αποσιωπήσουν. Οταν κατέβηκαν μεσοβδόμαδα οι άνθρωποι του αθλήματος για την πανηγυρική συνέντευξη Τύπου και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης τους είπε, "καλωε ορίσατε και... αντίο. Να φύγετε, να πάτε αλλού", αφού οι μυστικές υπηρεσίες ενημέρωσαν για ύψιστο κίνδυνο να... καεί το νησί από τους χουλιγκάνους των ομάδων που είχαν πάρει την πρόκριση.

Το μπάσκετ που είναι και πιο δημοφιλές, λογικά έχει περισσότερους... κονφερανσιέ που πλάσαραν την λύση τους ο καθένας. Βέβαια το να αερολογείς, δεν έχει ευθύνη. Το να είσαι αρμόδιος μιας διοργάνωσης και να μην λάβεις υπ' όψην αστυνομία και άλλους φορείς, όμως, δεν το λες και σοφή κίνηση. Γιατί άλλη μια πόλη να... καεί, όπως στο παρελθόν η Λάρισα και η Λαμία ή ένας άνθρωπος να χτυπήσει, για να μην πούμε χειρότερα, εσένα θα κυνηγάνε. Οχι τους μυαλοπώληδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα