Ο Νοά σπρώχνει τον «Melo» προς το Σικάγο!

Αμέσως μετά το εκπληκτικό τριπλ-νταμπλ του κόντρα στη Νέα Υόρκη, την περασμένη Κυριακή (2/3), ο Τζοακίμ Νοά επανέλαβε ότι «παρά την απουσία του Ντέρικ Ρόουζ, στόχος μας στους Μπουλς είναι πάντα να κατακτήσουμε έναν τίτλο». Μερικές μέρες αργότερα, τα μεγάλα Μ.Μ.Ε. των Η.Π.Α. αναφέρουν ότι ο Γάλλος σέντερ θέλει κι άλλο... «αίμα» από τους Νικς. Για την ακρίβεια, θέλει να «κλέψει» τον Καρμέλο Άντονι από το «Μεγάλο Μήλο»! Ο Νοά, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, επιχείρησε στο πρόσφατο All Star

Game της Νέας Ορλεάνης να «στρατολογήσει» τον σταρ της Νέας Υόρκης, που το καλοκαίρι έχει δικαίωμα να μείνει ελεύθερος, και να τον πείσει να μετακομίσει στους «Ταύρους». Οι φήμες αναφέρουν ότι ο Νοά είπε στον Άντονι πως μπορεί να υπογράψει στο Λ.Α., αλλά αν θέλει πραγματικά να κατακτήσει ένα δαχτυλίδι και να αφήσει την «κληρονομιά» του ως νικητής, να προτιμήσει τους Μπουλς.

Ο Καρμέλο φέρεται να απάντησε στον Γάλλο πως θαυμάζει τον τρόπο και το «πεινασμένο» στυλ παιχνιδιού των «Ταύρων» και ότι ο γιος του έχει αγαπημένο παίκτη τον Ντέρικ Ρόουζ! Μάλιστα, η κουβέντα φαίνεται να ξεκίνησε από τον Άντονι, που λόγω της κατάστασης στη Νέα Υόρκη, ρώτησε τον Νοά τι γίνεται με τον κόουτς Θίμποντο, τον οποίο φήμες φέρνουν στη Νέα Υόρκη. Και ο Νοά αποκρίθηκε με την συμβουλή να παίξει εκείνος για τον «Thibs» στο Σικάγο! Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως και ο σταρ των Μπουλς, Ντέρικ Ρόουζ, θα ήθελε συμπαίκτη τον «Melo». Αλλά για να μπορέσουν οι «Ταύροι» να τον αποκτήσουν, θα πρέπει να αποδεσμεύσουν τον Κάρλος Μπούζερ και τα 16,8εκατ.δολ. του συμβολαίου του, ώστε να έχουν διαθέσιμα 15εκατ. να προσφέρουν στον Άντονι, ο οποίος μπορεί να κερδίσει από τους Νικς περισσότερα από 22εκατ. ετησίως!

Keywords
Τυχαία Θέματα