Ο Μπαρτζώκας προανήγγειλε επιστροφή Κόπονεν (vid)

Ο Έλληνας κόουτς της Μπαρτσελόνα, Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις πριν το αυριανό ματς με την Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα στο «Palau Blaugrana» (21/10) και σε αυτές στάθηκε στην επιστροφή του Κόπονεν μετά την περιπέτεια που είχε, αλλά και στο ενδεχόμενο ενίσχυσης της Μπάρτσα.

Να τονίσουμε ότι ο Πέτερι Κόπονεν σήμερα προπονήθηκε μετά από πολύ καιρό κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και οι Καταλανοί ανέβασαν βίντεο με την προπόνηση στην επίσημη σελίδα του στο twitter.

Διαβάστε

τις δηλώσεις του κόουτς:

Για τον Κόπονεν είπε: «Σήμερα ο Πέτερι Κόπονεν άρχισε να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτή ήταν η πρώτη του προπόνηση μετ΄λα τον τραυματισμό και είναι θέμα χρόνου το πότε θα επιστρέψει στην δράση. Ίσως την επόμενη εβδομάδα αγωνιστεί κανονικά».

Για την Φενέρ και το ενδεχόμενο ενίσχυσης είπε: «Είμαι χαρούμενος με την ομάδα που έχω. Σίγουρα ρίχνουμε κλεφτές ματιές στην αγορά, αλλά τώρα είμαστε προσκολλημένοι στο ματς με την Φενερμπαχτσέ».

Petteri Koponen, a pista / @KoponenPetteri, en el inicio del entrenamiento / Kop is here! #fcblive pic.twitter.com/FmFWMVJ58g

FCB Basket (@FCBbasket) 20 Οκτωβρίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα