Μωσαϊδης: «Την Παρασκευή θα ξέρουμε για Ετινόζα, πανέτοιμοι για Χολαργό»

Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί του Αμύντα στην Καλαμίτσα και στο Παγκράτι, ο «άνεμος της αισιοδοξίας», είναι πλέον εμφανής στην Καβάλα, που το Σάββατο (17.00’- ΔΑΚ Καλαμίτσα) υποδέχεται τον Χολαργό, που επίσης μετράει δύο νίκες και τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα…

Τόσο για το παιχνίδι με τον Χολαργό, όσο και για τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του, μίλησε στον «ΕΝΗΜΕΡΟ», ο τεχνικός της ομάδας, Ηλίας Μωσαϊδης:

-Άλλαξε το κλίμα μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη
της ομάδας στο Παγκράτι;

«Κοιτάξτε, στην ομάδα το κλίμα δεν ήταν ποτέ άσχημο! Ίσα-ίσα, ξέραμε πάντα που βρισκόμασταν. Θα έλεγα άλλαξε περισσότερο σε αυτούς που απλά μετά από κάθε μάτς βλέπουν μόνο το αποτέλεσμα»…

-Πάντως η ομάδα δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματα της στο γήπεδο…

«Δεν έχω κανένα παράπονο τα παιδιά δουλεύν σκληρά σε κάθε προπόνηση και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

-Για να έχει αντίκρισμα το διπλό στο Παγκράτι χρειάζεται και νίκη επί του Χολαργού;

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε παιχνίδια στα οποία πρέπει να κερδίσουμε. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και θέλουμε να νικάμε. Αυτή είναι η δική μας λογική. Φυσικά και θέλουμε να νικήσουμε και το Χολαργό».

-Το σκάουτινγκ τι λέει για τον αντίπαλο του Σαββάτου;

«Είναι μια δύσκολη ομάδα ο Χολαργός, θα έλεγε στο επιπέδο του Πανιωνίου και του Φάρου Κερατσινίου. Έδωσε πολλά λεφτά για να φτιάξει το ρόστερ της με παίκτες Α1, όπως οι Αγγελόπουλος, Μιλόσεβιτς και Τσιάκος, που είχαν περάσει από δω, τον Μποχωρίδη, που ήταν πρώτος σκόρερ της Β’ Εθνικής, τον Καλλινικίδη με τη μεγάλη εμπειρία από την Α1, τον Γκίλχριστ, που πέρυσι ήταν πρώτος ριμπάουντερ και σε κοψίματα στην Α2, ο Κουτρούλιας, που είναι ένας πολύπλευρος και ίσως από τους καλύτερους ψηλούς της κατηγορίας. Είναι ένα δύσκολο σύνολο, που λόγω του κακού ξεκινήματος βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Δε θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι να το θυμάστε.

-Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν ενόψει του Χολαργού;

«Ευτυχώς ήμαστε όλοι καλά και αυτό είναι σημαντικό για μας. Δουλεύουμε όλοι μαζί με σκοπό να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά».

-Υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί και ο Ετινόζα;

«Θα ξέρουμε σίγουρα την Παρασκευή. Εμείς κανονικά συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και εάν τον έχουμε στη διάθεση μας, θα είναι μία ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη».

-Οι νίκες πιστεύετε θα φέρουν πίσω και τον κόσμο;

«Ο κόσμος έχει ζήσει πολλές χαρές με αυτή την ομάδα και λογικό να είναι απαιτητικός. Εμείς πιστεύουμε ότι βλέπει την τεράστια προσπάθεια που γίνεται και θα ανταποκριθεί. Το θέλουμε στο πλευρό μας και αυτή τη φορά».

Τα εισιτήρια του αγώνα με το Χολαργό

Από την «Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας» ανακοινώνεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για τον αγώνα ΕΝΚΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 17:00 είναι οι ακόλουθες:
Γενική είσοδος: 10 ευρώ.
Παιδικά (έως 12 ετών): ΔΩΡΕΑΝ.
Φοιτητές (με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας): 5 ευρώ.
Μαθητές (με επίδειξη πάσο): 5 ευρώ.
Συνοδοί αθλητών Ακαδημιών: 5 ευρώ.

Πενήντα μαθητές από το 6ο Γυμνάσιο

Πενήντα τυχεροί μαθητές από το 6ο Γυμνάσιο Καβάλας οι οποίοι θα κληρωθούν σε διαδικασία που θα γίνει στο σχολείο τους, θα παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της «Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Καβάλα BC», το ερχόμενο Σάββατο 19 Νοεμβρίου, με αντίπαλο την ομάδα ΑΕ Χολαργού στις 5 το απόγευμα, στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».
Η ενέργεια αυτή γίνεται στο πλαίσιο των αποφάσεων της διοίκησης για τη διάδοση του basket σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων, που από φέτος καθιερώνει τη φιλοξενία σε κάθε αγώνα εντός έδρας ενός σχολείου Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου (κυκλική φιλοξενία μετά από κλήρωση).
Keywords
Τυχαία Θέματα