Με Μάντζαρη και πολλά υποσχόμενο ρόστερ ο Έσπερος

Με τον Αντώνη Μάντζαρη στον πάγκο της ομάδας και αρκετούς παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου θα αγωνιστεί φέτος ο Έσπερος Καλλιθέας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Φυσικά ανακοινώθηκαν και οι μεταγραφές έξι παικτών, με τους τρεις να προέρχονται από τις υποδομές της ομάδας της Καλλιθέας (Δαχερτζής, Βλασσόπουλος, Σκουφάκης).

Με αυτό τον τρόπο ο Έσπερος πρωτοπορεί, χτίζοντας μια ομάδα βασισμένη στα δικά της παιδιά, ενώ άφησε τα σκήπτρα στον επιτυχημένο

τεχνικό Αντώνη Μάντζαρη, ο οποίος θα έχει στο πλευρό τον Γιάννη Γράψα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εσπέρου Καλλιθέας :

«Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ (11 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ). H επιτροπή μπάσκετ του Έσπερου Καλλιθέας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή τριών δικών της παιδιών, που προέρχονται από τις υποδομές της, στην ανδρική της ομάδα. Πρόκειται για τους ANTΩNH ΔAXPETZH (από ΠEIPAΪKO), ΓIΩPΓO BΛAΣΣOΠOYΛO (από ΦEA) και KΩΣTA ΣKOYΦΑΚΗ (από ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ). Μάλιστα, οι δύο πρώτοι είναι μέλη της χρυσής γενιάς των 87άρηδων που κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Ελλάδας Εφήβων το 2006. Επίσης, η επιτροπή ανακοινώνει και την απόκτηση των νέων και πολλά υποσχόμενων, PAΦAHΛ ΠETAΛA (από APH NIKAIAΣ), NIKOΥ MIXAHΛIΔH (από AΣTEPA ΠEPIΣTEPIOY) και του XPHΣTOY ΔOYTΣINH (από OΛYMΠIAKO KAPΔITΣAΣ).

Με την ομάδα μας επίσης συνεχίζουν και οι προερχόμενοι από τις υποδομές της και καταξιωμένοι αθλητές της ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΣ, ΚΛΑΟΥΝΤΙΟ ΧΑΡΟΥΝΙ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΟΥΝΙ, ΣΤΑΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΓΟΥΙΔΗΣ, ΠΑΡΙΣ ΤΑΧΥΝΑΚΟΣ και ΚΙΜΩΝ ΚΑΡΔΑΚΑΡΗΣ. O EΣΠEPOΣ για άλλη μία χρονιά δείχνει τον δρόμο και πρωτοπορώντας χτίζει μια ομάδα που αποτελείται από 11 αθλητές γέννημα θρέμμα Eσπεριώτες και αποδεικνύει έμπρακτα ότι δίνει βάση στα δικά του παιδιά και στις υποδομές του. Τέλος, μαζί μας συνεχίζουν και οι «ΕΣΠΕΡΙΩΤΕΣ» μετά τα τόσα χρόνια παραμονής τους στην ομάδα, ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΣΚΟΡΗΣ 5η χρονιά, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΚΙΔΗΣ 4η χρονιά, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΓΚΑΣ 2η χρονιά και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΛΑΦΤΗΣ 2η χρονιά. Τέλος, έχουμε τη μεγάλη χαρά να ανακοινώσουμε ότι και για την επόμενη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος προπονητής και φίλος του ΕΣΠΕΡΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ, με τον βοηθό του ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΑΨΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα