Μάτος στο basketblog: "Να ευχαριστηθούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια"

Ο Λοκρός είναι μια ομάδα με διαρκώς ανοδικές τάσεις και όραμα για μεγάλα πράγματα στο μέλλον. Με αργά και σταθερά βήματα βρέθηκε στις εθνικές κατηγορίες και φέτος πραγματοποιεί θετικές εμφανίσεις στον 2ο όμιλο Νότου της Γ' Εθνικής, με τον Άγγελο Μάτο να αποτελεί ένα από τα... βαριά του χαρτιά.

Ο ταλαντούχος "μπόμπερ", ο οποίος είχε παλιότερα επιτυχημένο πέρασμα από το εφηβικό της ΑΕΚ, έκανε θραύση στο τοπικό ντέρμπι με τον Κάδμο Θηβών, έχοντας 26 πόντους με 6 τρίποντα και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του ροζ φύλλου στην παράταση.

Με δηλώσεις του στο Basketblog αναφέρθηκε στη σπουδαία νίκη και στην πορεία της ομάδας του, έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου και αναφέρθηκε και στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Προμηθέα Χαλανδρίου.

"Ήταν ένα τοπικό ντερμπι με κύρια στοιχεία τη δύναμη και το πάθος και από τις δύο ομάδες. Εμείς δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι στην αρχή αλλά μετά πήραμε ενέργεια από το κόσμο μας που κατέκλυσε το γηπεδο (1000 άτομα στο γήπεδο), ήμασταν ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, βάλαμε μεγάλα σουτ στο τέλος και δίκαια πήραμε μια μεγάλη και πολύ σημαντική νίκη. Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστω στο κόσμο από καρδιάς, καθώς σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο 6ος παιχτης μας. Έχουμε πετύχει το πρωταρχικό μας στόχο που ήταν η παραμονή στη κατηγορία και τωρα μένουν 7 παιχνιδια να τα ευχαριστηθούμε, να παίξουμε ωραίο και ελκυστικό μπάσκετ όπως παίζουμε και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα