Μάντζαρης: «Το ήθελε περισσότερο η ΤΣΣΚΑ»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν έτοιμος σωματικά και ψυχολογικά για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εκφράζοντας την άποψη πως η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ήθελε περισσότερο τη νίκη.

«Οπως και να είναι το αποτέλεσμα, παλεύουμε για 40'. Σήμερα δεν αρκούσε γιατί παλέψαμε μόνο στο τέλος. Φτάσαμε στο -4, αλλα χάσαμε το ριμπάουντ και όλα τελείωσαν. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι. Η

ΤΣΣΚΑ έκανε το παιχνίδι της. Δεν είχαμε ρυθμό και αυτό μας κόστισε στην επίθεση. Δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι σωματικά και ψυχολογικά. Στα ριμπάουντ φάινεται. Η ΤΣΣΚΑ ίσως το ήθελε πιο πολύ. Ημασταν πολύ νευρικοί, με βιαστικές επιλογές και η ΤΣΣΚΑ μας τιμώρησε», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ.

Για τη συνέχεια: «Κοιτάμε τον εαυτό μας. Οταν είμαστε καλοί δεν φοβόμαστε κανέναν. Οταν παίζεις τέτοια ματς και τρως δύσκολα σουτ σε επηρεάζουν. Ομως δεν κρίθηκε εκεί, αλλά στα χαμένα ριμπάουντ. Χάσαμε μια μάχη, αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας και στο μέλλον θα είμαστε καλύτεροι».

Keywords
Τυχαία Θέματα