Λιόγας: «Για την Κηφισιά αυτή η νίκη ήταν ένας άθλος»

Η Κηφισιά είναι η ομάδα που θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα το φετινό καλοκαίρι, όταν από την καταξίωση της πέμπτης θέσης στην Basket League, βρέθηκε στην Β' Εθνική, σε ένα αβέβαιο μέλλον για αυτή.

Αρχικά αναγκάστηκε να επιστρέψει στο μικρό στις Αδάμες, κάνοντας την κίνηση «ματ» με την πρόσληψη του Δημήτρη Λιόγα στον πάγκο της. Στο παιχνίδι της πρεμιέρας με το γειτονικό

Μαρούσι, επικράτησε με 85-82, με τον Έλληνα τεχνικό μιλώντας στο basketblog.gr να μιλάει για άθλο: «Για την Κηφισιά ήταν ένας άθλος που κατάφερε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Ο λόγος είναι ότι είμαστε μια ομάδα που δημιουργήθηκε πολύ αργά, δεν έχει χημεία και δεν έχει προλάβει να λειτουργήσει ως μια κανονική ομάδα στο γήπεδο. Με αυτή τη λογική είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και από τους παίκτες μας που τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο».

Όσο για τους στόχους της ΑΕΝΚ εμφανίστηκε με σαφήνεια αναφέροντας: «Εμείς πάμε να σωθούμε, δεν μπορούμε να έχουμε άλλο στόχο, εκτός από το να κοιτάζουμε τα παιχνίδια ένα προς ένα ξεχωριστά», ενώ για την ατμόσφαιρα στο κλειστό είπε: «Ήταν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, με όμορφη ατμόσφαιρα, έχοντας κόσμο και από τις δυο ομάδες ταυτόχρονα στις κερκίδες του κλειστού».

photo: Γιώργος Σαμαράς

Keywords
Τυχαία Θέματα