Λάμψη Α. Ντέιβις-«θολός» ο Ιμπάκα...

Μπορεί οι Πέλικανς να ηττήθηκαν στην 2η παράταση από το Ντένβερ, τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/3), όμως ο Άντονι Ντέιβις πρόσφερε πάλι μία καταπληκτική «παράσταση». Και παρότι η Νέα Ορλεάνη παραμένει εκτός 8αδας δυτικών πλέι-οφς, ο «Fear The Brow» κάνει τους ανθρώπους της να χαμογελούν. Ο σταρ των Πέλικανς είχε 36π.-14ριμπ.-7ασ.-9κοψ. και «φλέρταρε» με το quadruple-double (κάτι που έχουν πετύχει μόνο οι Ντέιβιντ Ρόμπινσον, Χακίμ Ολάζουον, Άλβιν Ρόμπερτσον, Νέιτ

Θέρμοντ) και σύμφωνα με το Elias Sports Bureau, έγινε ο πρώτος παίκτης από τη μέρα που στην στατιστική υπολογίζονται οι τάπες, που κατέγραψε +36π.-+14π.+9κοψ.-+7ασ. σε έναν αγώνα του κορυφαίου πρωταθλήματος!!! Ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του πανεπιστήμιου Κεντάκι, επίσης, έγινε ο 2ος παίκτης στην ιστορία με +30π.-+10ριμπ.-+8κοψ.-+7ασ., μετά τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον, που το πέτυχε δις!

Την ίδια στιγμή που στη Νέα Ορλεάνη χαμογελούν για τις ατομικές επιδόσεις του Ντέιβις και αγχώνονται για τα πλέι-οφς, στην Οκλαχόμα Σίτι εδραιώνονται στην δυτική 8αδα και κοιτάζουν και την 7η θέση των Μαβς, αλλά έχουν νέες ατομικές έγνοιες. Οι Θάντερ άρχισαν την σεζόν χωρίς τους Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Ουέστμπρουκ, έχασαν τον πρώτο με νέο τραυματισμό (απουσίασε από 39 αγώνες, αλλά τον περιμένουν σε μερικές μέρες πίσω στην 5αδα), αλλά οι ατυχίες δεν σταματούν. Λίγες μέρες μετά την επάνοδο του Στίβεν Άνταμς και την προσαρμογή του νεοφερμένου Ενές Καντέρ, οι φιναλίστ του 2012 έχουν νέο κενό στη ρακέτα τους, αφού ο Σερζ Ιμπάκα έχασε τα δύο τελευταία ματς και οι πληροφορίες του ESPN αναφέρουν πως θα χρειαστεί επέμβαση στο γόνατο... Η διοίκηση της ομάδας δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία, όμως εκπρόσωπος της παραδέχθηκε ότι ο Ιμπάκα θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να ζητήσει τη γνώμη ενός ειδικού γιατρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα