ΚΑΕ ΠΑΟ: «Δυναμιτίζουν το κλίμα στο βωμό ενός τίτλου»!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητη την «ερυθρόλευκη» ανακοίνωση, εκδίδοντας από την πλευρά της ανακοίνωση με την οποία… επιτίθεται στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όσο κι αν θέλουμε να δούμε με συμπάθεια και κατανόηση τη μανία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός να γράφουν επιστολές

και να εκδίδουν ανακοινώσεις, δεν μπορούμε παρά να απαντήσουμε στη νέα απόπειρά τους να γίνουν πρωταγωνιστές παραθέτοντας τα κάτωθι ερωτήματα:

1. Για ποιο λόγο η αθλητική Δικαιοσύνη δεν έχει εγκαλέσει ακόμα τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο σε απολογία μετά τις συκοφαντίες, τις λασπολογίες και τις προσβολές που εκστόμισε σε βάρος όλων των ΚΑΕ στη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος.

2. Που έχει ακουστεί να...εγκαλείται η αθλητική Αρχή του Κράτους από προέδρους ΚΑΕ; Και ειδικά από εκείνους που χρόνια τώρα υβρίζουν, συκοφαντούν, μειώνουν, προσβάλλουν το πρωτάθλημα και δυναμιτίζουν το κλίμα στο βωμό ενός τίτλου! Στο ΣΕΦ άλλωστε δεν έχουν τελειώσει δύο πρωταθλήματα.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της κατά της απόφασης της ΕΦΙΠ.

Πλέον, ο κόσμος έχει καταλάβει την τακτική των δυο "καλών παιδιών" του ελληνικού αθλητισμού.

Ελπίζουμε και τα ΜΜΕ να διαχωρίσουν κάποια στιγμή την κατάσταση γιατί δεν πρόκειται για... πόλεμο ανακοινώσεων αλλά για άμυνα του Παναθηναϊκού στη συγγραφική μανία των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού.

Προς τους μανιώδεις συντάκτες ανακοινώσεων έχουμε να πούμε το εξής: Ο εφιάλτης θα είναι πάντα εδώ ώστε να τον βλέπετε στον ύπνο αλλά και στον ξύπνιο σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα