Η πολύ σπουδαία κίνηση του Λαυρίου

Σε μία πολύ σπουδαία κίνηση θα προχωρήσει η ομάδα του Λαυρίου, καθώς αποφάσισε πως τα έσοδα από την πώληση του ετήσιου ημερολογίου της ομάδας θα δοθούν προκειμένου ένα κοριτσάκι τριών μηνών να χειρουργηθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο, καθώς έχει διαγνωστεί με μηνιγγομυελοκήλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο Λαύριο “Αθλητισμός &κοινωνική ευαισθησία” πάνε μαζί. Όλα τα αθλητικά σωματεία της Λαυρεωτικής ενώνουν τις δυνάμεις τους με ένα κοινό σκοπό: το δικαίωμα στη ζωή ενός βρέφους 3 μηνών! Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας. Μόνο που στον… στίβο της κάποιοι αναγκάζονται να μπουν

από πολύ νωρίς. Ένας από τους μικρούς αγωνιστές της ζωής είναι ένα κοριτσάκι 3 μηνών με μηνιγγομυελοκήλη το οποίο απαιτείται να χειρουργηθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο (λόγω αδυναμίας πραγματοποίησης της επέμβασης σε δημόσιο ίδρυμα).

Οι επιπτώσεις από τη μη έγκαιρη επέμβαση είναι η παράλυση των κάτω άκρων και της ουροδόχου κύστης. Το κόστος της επέμβασης ανέρχεται στα 18.000 €, ποσό δυσβάστακτο για τους γονείς, εκ των οποίων ο πατέρας υπάλληλος ΑΜΕΑ του Δήμου Λαυρεωτικής και η μητέρα άνεργη. H διοίκηση της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ DHI ανακοινώνει ότι τα έσοδα από τα ημερολόγια της ομάδας μας που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες θα διατεθούν για τον ιερό σκοπό αυτό. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να απευθυνθούν στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Τηλεθέρμανσης Λαυρεωτικής (ΔΕΥAΤΗΛ) του Δήμου μας στα τηλ. 2292022109, 2292026540, 2292026570 &2292026504».

Keywords
Τυχαία Θέματα