Η επόμενη μέρα στην ...πλατεία!

Ο Πανιώνιος κανονικά στην Α1 λοιπόν και το ερώτημα πλέον είναι με ποια ομάδα θα παίξει, αν προλαβαίνει να φτιάξει ομάδα και όλα αυτά. Προ ημερών είχαμε αναφερθεί στους ...ήρωες της πλατείας που λογικά θα πάρουν και το χρίσμα πλέον για να τρέξουν όπως άλλωστε ξεκίνησαν την ομάδα και ενώ οι πληροφορίες λένε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα ο Λιανός θα δώσει τις μετοχές στην τριάδα των ατόμων που τρέχει τον σύλλογο. Άλλωστε ο Πανιώνιος

δεν έχει χρέη (πλην το πολύ 300χιλ σε παίκτες κτλ που διευθετεί προσωπικά ο απερχόμενος μεγαλομέτοχος) και συνεπώς με τα έσοδα από τηλεοπτικά και ΟΠΑΠ η χρονιά με ρόστερ ανάγκης βγαίνει. Και θα δοθεί βάρος στις υποδομές και τα ταλέντο σε ένα νέο μοντέλο ομάδας που θα θυμίζει Άρη των τελευταίων ετών.

Και λογικά αυτοί που πήραν το άτυπο χρίσμα να τρέξουν την ομάδα μέσα στην αμφιβολία για την επόμενη μέρα και ξεκίνησαν με κάποια χρήματα και υποσχέσεις (αφού δεν είχε δικαίωμα υπογραφής) του υποψήφιου επενδυτή Μαργέτη και συνέχισαν μόνοι του χωρίς καμία εγγύηση και με ρίσκα και τις προπονήσεις και τα φιλικά(!) για να μην χαθεί χρόνος, θα κληθούν να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια!

Ο λόγος για τον Γιώργο Καλαφατάκη που μπήκε μπροστάρης στο όλο εγχείρημα και μαζί του έχει τους Βαγγέλη Μάγειρα, Μιχάλη Ραχωβίτσα, Κώστα Ντάκουλα, Βασίλη Σαββαρδή στο τεχνικό επιτελείο και σε επίπεδο γυμναστών κτλ και τον Σωκράτη Ηλιάδη (μάνατζερ) και τον Άγγελο Κωνσταντόπουλο (ασίσταντ μάνατζερ). Από πλευράς παικτών υπάρχουν οι Σταμάτης, Πετρόπουλος, Μοντσενίγος, Μπιλής, Σπυρόπουλος Οικονομόπουλος (θα αποκτηθεί από Μίλωνα),Μπάρλος, Μιλόσεβιτς, Στραντ, Αντονι Γκραντι, Κόρι Ρεμετσάν, Ματ Χεζεκάχ. Ο Θριτ πήγε με τον ΠΑΟ στο Κάουνας και είναι άγνωστο αν γυρίσει στην πλατεία. Ακόμα μαζί τους προπονείται και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Και θα γίνουν και 1-2 προσθήκες ακόμα για να κλείσει το ρόστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα