Γεωργαλλής: «Μπορούμε το κάτι παραπάνω φέτος»

Μεγάλη αυτοπεποίθηση έχει αποκτήσει ο Κολοσσός Ρόδου μετά από την επικράτηση επί της ΑΕΚ και ο Γιάννης Γεωργαλλής επιθυμεί η ομάδα του να κάνει το κάτι παραπάνω στο 2017,που ξεκινάει με εκτός έδρας ματς στα Τρίκαλα (7/1,17:00).

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ ο άσος των Ροδιτών:

«Γεια σας και πάλι

φίλοι μου!

Αυτό είναι το πρώτο blog για το 2017 και θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, ο νέος χρόνος να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και να είναι καλύτερος από εκείνον που έφυγε. Ελπίζω όλοι να περάσατε καλά και να ευχαριστηθήκατε αυτές τις ημέρες, όπως εμείς εδώ στη Ρόδο.

Εδώ στο νησί ήταν όλα πολύ όμορφα, καθώς μας έκανε πολύ καλό καιρό και έτσι ο κόσμος βγήκε στους δρόμους και το γιόρτασε με την ψυχή του. Και εμείς ως παίκτες καταφέραμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο, καθώς μπορεί να ήταν εορταστικές οι μέρες, αλλά οι προπονήσεις συνεχίζονταν κανονικά. Αλλά, είχαμε χρόνο να περάσουμε κάποιες στιγμές όλοι μαζί, καθώς αυτό που προέχει στην ομάδα μας είναι το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί.

Πάμε στα αγωνιστικά τώρα. Ο χρόνος έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εμάς. Αποχαιρετίσαμε το 2016 με μία τεράστια νίκη απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι η ΑΕΚ και μάλιστα κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη, με την οποία παραμείναμε ψηλά στη βαθμολογία και παράλληλα μας έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά και το δικαίωμα να πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Όμως, αυτό ανήκει στο παρελθόν, καθώς το 2017 ξεκινά με ένα δύσκολο και απαιτητικό εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα. Έρχονται από μία μεγάλη νίκη μέσα στη Λευκάδα και σίγουρα θέλουν κι άλλες νίκες για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. Εμείς θα πάμε με το ίδιο σκεπτικό που έχουμε σε όλα τα παιχνίδια. Να περιορίσουμε τα ατού τους και να μην τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

Τα λέμε την επόμενη φορά

Γιάννης».

Keywords
Τυχαία Θέματα