«Φοβάται την τρικυμία με το καράβι ή έχει «τρικυμία εν κρανίω»;

«Φωτιά» στο σημερινό (26/10, 17:00) εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας έβαλε η Αγία Παρασκευή, η οποία με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση απάντησε στις δηλώσεις του προπονητή του Εργοτέλη, Γιώργο Μακράκη, μιλώντας για «απίθανους τύπους που δυναμιτίζουν το κλίμα».

Αναλυτικά:

«Στο Μπάσκετ υπάρχουν πολλοί σοβαροί άνθρωποι, παράγοντες, αθλητές, προπονητές, που ασχολούνται με μεράκι και προάγουν το άθλημα, αλλά δυστυχώς ενδημούν και λίγοι απίθανοι τύποι που δυναμιτίζουν το κλίμα και δημιουργούν τεχνητές εντάσεις. Με αυτούς συνήθως δεν ασχολούμαστε, αλλά εδώ έχουν ξεπεραστεί τα όρια.

Ο

coach Μακράκης εμφανίστηκε ως «δήθεν αγανακτισμένος» για τα πολλά και απανωτά ταξίδια με καράβι, δηλώνοντας ότι για όλα τα κακά της «μοίρας» ευθύνεται η Αγία Παρασκευή!!! «Γι’ αυτή γίνονται όλα»!!!

Άφησε δε υπαινιγμούς για την άνοδο της ομάδας μας στη Β΄ Εθνική και αποδοκίμασε την αναβολή του αγώνα της 1ης αγωνιστικής φανερώνοντας την προτίμησή του να αγωνιστεί με σωματείο της Πάτρας.

Είναι μήπως αδιάβαστος; Απέκτησε ξαφνικά και όψιμα νομικές γνώσεις και αμφισβητεί τις αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων; (ΑΣΕΑΔ – Ε.Ο.Κ.).

Ξαφνικά φέτος τον ενοχλούν οι πολλές ομάδες της Αθήνας; Φοβάται την τρικυμία με το καράβι ή έχει «τρικυμία εν κρανίω»; Μην ανησυχείτε. Τίποτε από όλα αυτά δε συμβαίνει. Απλώς είναι δηλώσεις σκοπιμότητας για να κερδίσει τη συμπάθεια κάποιων.
Οι Κρητικοί όμως είναι άντρες, λεβέντες, ευθείς και αγωνιστές. Δεν γλείφουν και δεν ικετεύουν.

Καλούμε τη Διοίκηση του φίλου σωματείου του Εργοτέλη να επιληφθεί άμεσα και να τον επαναφέρει στην τάξη.
Θέλουμε να δηλώσουμε ακόμη το προφανές, ότι για την όλη κατάσταση ουδεμία ευθύνη φέρει το σωματείο μας. Δεν ζητήσαμε χάρες ούτε ημερομηνίες για τους εξ αναβολής αγώνες.

Έτσι ορίστηκαν και καλώς ορίστηκαν. Δεν επιθυμούσαμε άλλωστε να δώσουμε και εμείς 6 επίσημους αγώνες σε 18 ημέρες, ενώ ήδη η ομάδα μας έχει αποδυναμωθεί από τους πολλούς τραυματισμούς. Επομένως, σ’ εμάς πέφτει το κύριο βάρος και οι συνέπειες των αναβολών.
Καλούμε τους οπαδούς μας γι’ άλλη μια φορά να αγνοήσουν τις προκλήσεις και να υποδεχθούν την Τετάρτη υποδειγματικά τον Εργοτέλη όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα και με κάθε αντίπαλο.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Γ. Οικονόμου Π. Καρδαράς»

Keywords
Τυχαία Θέματα