Εξαιρετικά αμφίβολος ο Τότσιος

Στους ρυθμούς του μεγάλου αγώνα του Σαββάτου με τον Δούκα, ο οποίος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη προσπάθεια για άνοδο, κινείται ο Ηρακλής. Η προετοιμασία των "κυανόλευκων" έχει μπει σε φουλ ρυθμούς, όμως η εβδομάδα δεν ξεκίνησε καλά λόγω του τραυματισμού του Κώστα Τότσιου ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το προσεχές ματς, στο "κεκλεισμένων των θυρών" Ιβανώφειο.

Ο πολύπειρος γκαρντ ταλαιπωρείται τις τελευταίες εβδομάδες από θλάση στο πόδι

και γι' αυτόν τον λόγο δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία ματς με Αρκαδικό (εντός) και ΓΣΛ (εκτός). Ο Τότσιος πήρε μέρος στη προπόνηση της Δευτέρας (20/2), όμως φέρεται πως υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στη "μάχη" με τον δεύτερο της βαθμολογίας Δούκα. Μάλιστα, εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να χάσει και το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό στο κλειστό του Εσπέρου.
Ενδεχόμενη απώλεια του Τότσιου δημιουργεί αναμφίβολα έντονο προβληματισμό στον κόουτς Βαγγέλη Αλεξανδρή ενόψει της κρισιμότατης συνάντησης που ακολουθεί και αναγκαστικά το κενό του θα καλυφθεί εκ των έσω, με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη να επωμίζεται ακόμη περισσότερες ευθύνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα