Εξαιρετικά αμφίβολος για τους Ολυμπιακούς ο Μπόγκουτ (vid)

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με την Αυστραλία απέκλεισε λίγο-πολύ ο Άντριου Μπόγκουτ, εκφράζοντας την άποψη πως δεν θα έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του στο γόνατο.

"Δεν είμαι καλός στα μαθηματικά, αλλά μου έχουν πει ότι θα μείνω εκτός για τουλάχιστον 6-8 βδομάδες", ανέφερε ο Αυστραλός σέντερ λίγες ώρες πριν τον 6ο τελικό με τους Καβαλίερς και πρόσθεσε:

"Για να είμαι ειλικρινής, είναι σχεδόν απίθανο".

Ο

σέντερ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια του 5ου τελικού με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τη μαγνητική τομογραφία να δείχνει μώλωπες στα οστά, γεγονός που μεταφράζεται σε απουσία από τα παρκέ για 6-8 εβδομάδες.

Δεδομένου ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο ξεκινούν σε περίπου επτά εβδομάδες, πράγματι ο Αυστραλός σέντερ θα χρειαστεί ένα "θαύμα", προκειμένου να μπορέσει να δώσει το "παρών". Κι αυτό, διότι ακόμα κι αν αναρρώσει από τον τραυματισμό του έγκαιρα, δεν θα έχει πραγματοποιήσει καμία προπόνηση με την Εθνική Αυστραλίας πριν την έναρξη του τουρνουά.

Όπως τόνισε κι ο ίδιος, όμως, όλα θα ξεκαθαρίσουν σε περίπου ένα μηνα: "Θα επανεκτιμήσουμε την κατάσταση σε ένα μήνα. Εάν μπορώ να επιστρέψω στο παρκέ, θα δούμε. Προς το παρόν, όμως, είναι άσχημα τα πράγματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα