Επίσκεψη του Άρη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» (vid)

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ΚΑΕ Άρης, της οποίας αντιπροσωπεία βρέθηκε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» επισκέφθηκαν την παιδιατρική και παιδοχειρουργική πτέρυγα, δίνοντας τεράστια χαρά στα παιδία, μοιράζοντας τους παράλληλα δώρα και φανερώνοντας πως είναι κοντά τους σε αυτές τις μέρες αγάπης.

Η ενημέρωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρει:

«Το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης (21/12) η ομάδα του Άρη. Οι καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ των «κιτρινόμαυρων» μοίρασαν δώρα, από την ARIS BC Boutique «The Legend Store», και χαρά στα νοσηλευόμενα παιδιά της Παιδιατρικής και της Παιδοχειρουργικής Πτέρυγας του Νοσοκομείου.

Ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου, κ. Βασίλης Παππάς, καλωσόρισε θερμά την ομάδα μας και μετά την επίσκεψη των παικτών και των προπονητών στις πτέρυγες του Νοσοκομείου, έστειλε το δικό του μήνυμα:

«Ευχαριστούμε την ομάδα του Άρη που είναι κοντά μας, όπως κάθε χρόνο. Έχει καθιερωθεί αυτή η επίσκεψη, η οποία δίνει κουράγιο και πολύ μεγάλη χαρά στα παιδιά μας. Δεν ξέρετε πόσο περιμένουμε αυτήν την επίσκεψη. Η σχέση μας με τον Άρη είναι πολύ στενή. Η μπάλα που μας είχε προσφέρει ο Άρης πριν από χρόνια ακόμα κοσμεί την αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι μεγάλη χαρά μας να έχουμε την ομάδα του Άρη εδώ και της ευχόμαστε να συνεχίσει τις αγωνιστικές επιτυχίες»

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, δήλωσε με τη σειρά του:

«Είναι μία καθιερωμένη επίσκεψη, την οποία πραγματοποιούμε με μεγάλη χαρά. Τέτοιες επαφές λειτουργούν αμφίδρομα. Δίνουμε δύναμη στα παιδιά, αλλά από την πλευρά μας παίρνουμε δύναμη, ελπίδα και κουράγιο απ’ αυτά. Είναι μία σχέση αλληλεπίδρασης. Είναι σημαντικό να πραγματοποιούνται τέτοιες επισκέψεις στην περίοδο των εορτών και μακάρι να μπορούν να γίνονται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα