Εκλεκτός του Φάρου ο Λιμνιάτης

Τον επόμενο του προπονητή αναζητεί ο Φάρος Κερατσινίου, και φαίνεται να έχει καταλήξει στο όνομα του Γιώργου Λιμνιάτη, με τον οποίο έχει έρθει σε επαφή, χωρίς να υπάρχει συμφωνία.

Ο Βαγγέλης Τσάπας δείχνει να πιστεύει στις ικανότητες του ταλαντούχου τεχνικού, ο οποίος αν υπάρξει συμφωνία, θα αναλάβει να καθοδηγήσει για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής μια ομάδα σε Εθνική κατηγορία, πέφτοντας κατευθείαν στα βαθιά, με τον Φάρο να είναι μια ομάδα που έχει μάθει στον πρωταθλητισμό.

Ο Λιμνιάτης ξεκίνησε την σεζόν ως μέλος του τεχνικού τιμ

της Κύμης ενώ από το 2010 μέχρι και σήμερα εργάζεται διαρκώς ως ομοσπονδιακός προπονητής στις μικρές εθνικές ομάδες, έχοντας μεγάλες επιτυχίες στο παλμαρέ του. Η μεγαλύτερη ήρθε πέρσι στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων στον Βόλο, όταν ως βοηθός του Ηλία Παπαθεοδώρου στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, ενώ φέτος στην Χαλκίδα προσέθεσε άλλη μία επιτυχία στο ενεργητικό του ως βοηθός προπονητή, κερδίζοντας με την Εθνική Νέων την άνοδο στην Α’ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το 2013 διατέλεσε συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή Αντρέα Τρινκιέρι στην Εθνική Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Στην Α1 αποτέλεσε τα τελευταία δύο χρόνια το «δεξί χέρι» του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της Κηφισιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα