Δημητριάδης... ο δεύτερος!

Ο Νίκος Οικονόμου τον ήθελε ως άλλο ένα βασικό του «στήριγμα» στην νέα εποχή που «χαράσσεται» για τον Πανιώνιο και εκείνος δε θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί στο κάλεσμά του. Ο Τάσος Δημητριάδης, είναι και επίσημα «κυανέρυθρος», απτελώντας εισήγηση του νέου κόουτς τους και συμφωνώντας σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου, επιβεβαιώνοντας το προχθεσινό (5/7) ρεπορτάζ του Basketblog.gr, ώστε να τον ενισχύσει, σε μια σεζόν όπου δεν είναι κρυφό,

πως στόχος θα είναι η επιστροφή στα «σαλόνια» της Basket League.

Έχοντας αγωνιστεί τα τελευταία πέντε χρόνια στη Λιβαδειά, όπου είχε βρεθεί επίσης υπό τις οδηγίες του κόουτς Οικονόμου, ο πολύπειρος φόργουρντ έρχεται να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο μία γραμμή ψηλών, για την οποία έχει ήδη αποκτηθεί ο Νίκος Μπάρλος, δείχνοντας τις φιλοδοξίες του Ιστορικού.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Πανιωνίου ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Τάσου Δημητριάδη. Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του “Ιστορικού” Ίωνα Βαρουξάκη και υπέγραψε το συμβόλαιο του. Ο Δημητριάδης θα ενισχύσει την γραμμή των ψηλών της ομάδας μας.

Who is who

Ο Τάσος Δημητριάδης είναι 34 χρονών και έχει ύψος 2.04. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια ως “4” και ως “5”, ενώ διαθέτει πολύ καλό περιφερειακό σουτ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Κόροιβο Αμαλιάδας και τον Ερμή Λαγκαδά. Πέρσι με την φανέλα της Λιβαδειάς στην Α2 Κατηγορία είχε 12.2 πόντους και 7.1 ριμπάουντ μέσο όρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα