Διαμαρτυρία Εθνικού για τον ορισμό του Σκούτα

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Εθνικού, με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή κ. Σκούτα στο Σαββατιάτικο (1/4) ντέρμπι με τον Φάρο Κερατσινίου. Ενός διαιτητή του οποίου οι "κυανόλευκοι" έχουν ζητήσει την εξαίρεση του από τη ΚΕΔ. Η ανακοίνωση του Εθνικού προς την ΕΟΚ και τη ΚΕΔ αναφέρει:

"Κύριοι, Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε για τους ορισμούς διαιτητών για την αγωνιστική

της 1ης Απριλίου. Ο σοφός λαός μας λέει «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση». Σε τέσσερα φετινά ντέρμπυ της ομάδας μας, έχει οριστεί ο ίδιος διαιτητής, ο κ. Σκούτας.
Σύμπτωση; Κατά … σύμπτωση η ομάδα μας έχει ζητήσει την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από την ΚΕΔ. Ωστόσο ορίζεται συνεχώς και σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Επιπροσθέτως, μια βασική αρχή στο μπάσκετ, είναι ο ορισμός των διαιτητών στις αναμετρήσεις μεταξύ των ίδιων ομάδων, εντός και εκτός, να είναι αναλογικός και όχι ετεροβαρής. Κατά. … σύμπτωση, εάν κάποιος ανατρέξει στα τέσσερα αυτά ντέρμπυ θα διαπιστώσει, ότι οι ορισμοί κάθε άλλο παρά αναλογικοί ήταν.

Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι ξέρει να κερδίζει, ξέρει και να χάνει, όχι κατά … σύμπτωση, αλλά από φιλοσοφία. Ελπίζουμε ότι το Σάββατο, πρωταγωνιστές θα είναι οι παίχτες και όχι άλλοι παράγοντες και δεν θα επαναληφθεί το φαινόμενο του πρώτου αγώνα, που δεν μας επετράπη, πάλι κατά … σύμπτωση ( ; ) να ακουμπήσουμε την μπάλα. Ελπίζουμε να γίνει ένας καλός αγώνας, διαφήμιση του μπάσκετ και να κερδίσει ο καλύτερος. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη είναι δική σας, εάν δεν αντικαταστήσετε τον κ. Σκούτα.
ΥΓ: Έχουμε άλλο ένα ντέρμπυ μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ελπίζουμε να μην υπάρξει και άλλη … σύμπτωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα