Χαραλαμπόπουλος:«Να μην σταθούμε στην ήττα στο Κάουνας»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ανέφερε στο προσωπικό του μπλογκ στο σάιτ της ΕΣΑΚΕ, πως δεν θα πρέπει η ομάδα να σταθεί στην ήττα στο Κάουνας και να προχωρήσει σταθερά και νικηφορα στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Προερχόμαστε από ένα δεύτερο σερί άσχημο αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα μακριά από το ΟΑΚΑ. Απέναντι στη Ζαλγκίρις κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο ειδικά

στην άμυνα. Το πρόβλημά μας ήταν το τέταρτο δεκάλεπτο όπου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας σε άμυνα και επίθεση με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ήττα η οποία μας αφήνει πίσω βαθμολογικά.

Ωστόσο, δεν έχουμε περιθώρια να μείνουμε άλλο σε αυτό. Η κανονική περίοδος έχει ακόμη πέντε ματς, όπου θα πάμε για την καλύτερη δυνατή συγκομιδή. Το ζητούμενο είναι να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας για να τα καταφέρουμε.

Πρωτίστως μας απασχολεί ο αγώνας με τον Απόλλωνα. Είναι μια ομάδα που έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη και δυνατή έδρα. Το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης για να πάρουμε τη νίκη.»

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Βασίλης

Keywords
Τυχαία Θέματα