Χάνει Λιακόπουλο ο Φάρος

Ο Φάρος ξεκίνησε με δύσκολη νίκη το πρωτάθλημα με αντίπαλο τους Μαχητές στην Θεσσαλονίκη, αλλά θα στερηθεί για περισσότερο από τέσσερις εβδομάδες την παρουσία του Νίκου Λιακόπουλου, ο οποίος υπέστη τράβηγμα και θα απουσιάσει. Σε αυτή την απουσία στάθηκε ο Γιάννης Τζήμας για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Αίολο Αστακού τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να βρει λύσεις για να καλύψει το κενό που αφήνει ο έμπειρος γκαρντ.

Αναλυτικά:

Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Τζήμας μίλησε

στο faros-bc.gr, μεταξύ άλλων, για την εκτός έδρας νίκη του Φάρου Κερατσινίου στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, τη στεναχώρια του για τον τραυματισμό του Νίκου Λιακόπουλου και για το επόμενο ματς με τον Αίολο Αστακού.

Ο κ. Τζήμας αρχικά τόνισε: «Η επικράτησή μας απέναντι στους Μαχητές Πεύκων αποτελεί μία μεγάλη νίκη τεράστιας σημασίας για εμάς. Είχαμε περάσει δύσκολες μέρες και εγώ προσωπικά είχα μία άτυχη στιγμή και εύχομαι κανένας άνθρωπος του αθλητισμού να μη βιώσει κάτι παρόμοιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτούς που με τα μηνύματα και τα τηλέφωνά τους και ο καθένας με τον τρόπο του, μου συμπαραστάθηκαν όλο αυτό το διάστημα».

Για να συνεχίσει, λέγοντας: Στον αγώνα με τα Πεύκα ήμασταν πολύ νευρικοί, άστοχοι σε εύκολα ελεύθερα σουτ και ήρθε και ο τραυματισμός του Νίκου Λιακόπουλου νωρίς να μας δημιουργήσει τρομερά προβλήματα. Παρόλα αυτά αλλάξαμε τα αγωνιστικά μας πλάνα, δείξαμε τρομερή διάθεση και θέληση να κερδίσουμε και με την εμπειρία μας στο τέλος πετύχαμε μια σπουδαία νίκη.

«Ο Μπατής, ο Βασιλόπουλος και ο Παπαδόπουλος παρότι ερχόντουσαν από σοβαρούς τραυματισμούς κάλυψαν το κενό και θα μας βοηθήσουν τα μέγιστα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Αναφορικά με την ομάδα των Πεύκων είπε: «Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με άριστο κλίμα μεταξύ προπονητών και παικτών. Ο προπονητής και οι νεαροί παίκτες των Πεύκων έκαναν ένα φοβερό αγώνα και εύχομαι να συνεχίσουν το ίδιο καλά».

Για να ολοκληρωσει τις δηλώσεις του: «Εμείς στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα στερηθούμε για καιρό το Λιακόπουλο και το Σκορδίλη, δύο βασικά ατού μας. Πρέπει να βρούμε δύναμη, υγεία και τις λύσεις ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που έρχονται. Μας περιμένει ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Αστακό. Μια ομάδα πλήρης, πανέτοιμη που προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα