"Από τη διοίκηση εξαρτάται αν θα συνεχίσω..."

Το ντεμπούτο του Νίκου Πενταζίδη στον πάγκο της Καβάλας δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, καθώς η Ένωση γνώρισε την ήττα στον Υμηττό από τον Αμύντα και παρέμεινε σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Η εμφάνιση της ομάδας όμως ήταν άκρως ανταγωνιστική, γεγονός που αφήνει περιθώρια να... μονιμοποιηθεί ο Πενταζίδης στην άκρη του πάγκου. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Καβάλας σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό " 93,7", αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου, στο ενδεχόμενο να συνεχίσει σαν πρώτος προπονητής

στη Καβάλα, αλλά και στο κρίσιμο ματς που ακολουθεί με το Παγκράτι:

"Με τον Αμύντα ήταν ένα ματς ιδιαίτερο για την ομάδα αλλά και για μένα. Για πρώτη φορά σε αγώνα της ομάδας, ήμουν πρώτος προπονητής. Στην αμυντική προσέγγιση του παιχνιδιού ήμασταν πολύ καλοί. Οι 61 πόντοι που δεχθήκαμε ήταν το χαμηλότερο σκορ σε εκτός έδρας αγώνα. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Το πιο σημαντικό ήταν ότι είχαμε 23 λάθη. Με 23 λάθη δύσκολα μπορείς να κερδίσεις εκτός έδρας...", τόνισε ο Πενταζίδης και πρόσθεσε: "Αν θα συνεχίσω να είμαι πρώτος προπονητής και στο ματς με το Παγκράτι είναι θέμα της διοίκησης. Απ` ότι κατάλαβα η διοίκηση ήταν ευχαριστημένη από την παρουσία της ομάδας στο ματς με τον Αμύντα. Προς το παρόν δεν ξέρω κάτι άλλο..".

Αναφορικά τέλος με τη σημασία της συνάντησης με το Παγκράτι σχολίασε: "Είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε. Δε το συζητάμε... Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, είναι πολύ σημαντικό για μας. Υπήρχαν προβλήματα την προηγούμενη εβδομάδα και δε δουλέψαμε πολύ. Στην ουσία δουλέψαμε 2 μέρες αφού ήταν και το ταξίδι στη μέση. Τώρα που έχουμε περισσότερο χρόνο θα διορθώσουμε τις αδυναμίες και θα παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο. Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα όσον αφορά την αποφυγή των πλέι αουτ. Βλέπω να είμαστε εκεί, όπου φυσικά θα πρέπει να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα