Αντετοκούνμπο: «Ενθουσιάζομαι όταν παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες»

Οι φοβεροί Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατάφεραν να πάρουν χθες(29/11) μία σπουδαία νίκη απέναντι στους πρωταθλητές του ΝΒΑ, Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τον Έλληνα φόργουορντ να σημειώνει 34 πόντους και να μαζεύει 12 ριμπάουντ.

Σε δηλώσεις του, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γιάννης δήλωσε πως ενθουσιάζεται πολύ όταν παίζει απέναντι σε μεγάλες ομάδες όπως οι Καβαλίερς, ενώ μίλησε και για τη σημασία αυτής της νίκης για τους Μπακς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες

ενθουσιάζομαι. Η ομάδα χρειαζόταν από μένα να είμαι επιθετικός. Ως ομάδα προσπαθήσαμε να κυκλοφορούμε καλά την μπάλα και να είμαστε επιθετικοί. Βρήκα ρυθμό μέσω των συμπαικτών μου.

Για εμάς είναι μία νίκη απλώς. Αν παίζουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια όπως παίξαμε τώρα θα πάμε καλά. Αυτή η νίκη μας τονώνει την ψυχολογία. Κρατάμε το κεφάλι χαμηλά, συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και να παίζουμε σκληρά. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι ως ομάδα. Δεν σταματήσαμε να γυρνάμε την μπάλα, πασάραμε καλά, ήμασταν καλοί στα ριμπάουντ. Δεν τους αφήσαμε να κάνουν αυτά που θέλουν. Ήμασταν επιθετικοί, ωστόσο το ότι νικήσαμε δεν μειώνει τους Καβς που είναι πολύ σπουδαία ομάδα, οι πρωταθλητές. Είναι ωραία αίσθηση αυτή η νίκη».

Ο Αντετοκούνμπο μίλησε στη συνέχεια για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Εγώ προσπάθησα να κάνω το παιχνίδι μου. Ο ΛεΜπρόν είναι ο κορυφαίος παίκτης στο ΝΒΑ, ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Το να είσαι στο παρκέ μαζί του και να παίζεις απέναντί του είναι πολύ ωραίο, όπως και το να παίζεις κόντρα σε μια τόσο σπουδαία ομάδα όπως οι Καβς είναι πολύ ωραίο».

Keywords
Τυχαία Θέματα