Ανάλυση Τετάρτης

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΡΕΑΛ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ    78-71
Μάλαγα        79-65

Παιχνίδι για την 2η αγωνιστική που γίνεται νωρίτερα λόγω του ΝΒΑ τουρ και της συμμετοχής της Ρεάλ σε αυτό. Η βασίλισσα Ρεάλ που πήρε ήδη τον πρώτο τίτλο της χρονιάς με το Σούπερ Καπ και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση από νωρίς και πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Γενικά σαν ομάδα είναι πολύ νεανική και ενθουσιώδης και αρέσκεται να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο και έτσι έκανε περίπατο με την Μάλαγα στην πρεμιέρα εντός. Η Βαγιαδολίδ έκανε το μπαμ

της χρονιάς στην πρεμιέρα καθώς νίκησε μέσα στη Βαρκελώνη και εύκολα μάλιστα στο τέλος την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα! Μια Βαγιαδολίδ που ακόμα δεν έχει συμπληρώσει το ρόστερ της (!) αλλά με άμυνα ζώνης και τον πανύψηλο Σινάνοβιτς με 28π να κάνει ότι θέλει, πήρε απίστευτο διπλό αν και έχανε με 42-30 στο ημίχρονο. Παρόλα αυτά δεν αλλάζουμε άποψη ότι είναι μια μέτρια ομάδα που πρέπει να παλέψει να σωθεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρεάλ είναι άλλη κλάση και λογικά κερδίζει και εύκολα και συνεπώς σωστά είναι στους 11π το χάντικαπ. Αλλά δεν βάζουμε το διπλό καθώς η Βαγιαδολίδ είναι ομάδα που όσο και δεν μας αρέσει έκανε απίστευτη νίκη και σαφώς όχι στην τύχη. Άρα και επειδή και η Ρεάλ δεν έχει λόγο να σκοτώσει τον αντιπαλό της και άλλωστε είναι εκτός, δεν ποντάρουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα