«Αναλαμβάνω τον Πανιώνιο, θα είμαι εδώ για τον Ιωνικό»

Στα χέρια του Ίωνα Βαρουξάκη περνάει ο Πανιώνιος, επιβεβαιώνοντας το πρωινό ρεπορτάζ του basketblog.gr, που μιλούσε για συμφωνία ανάμεσα στην πλευρά του εφοπλιστή και του «Ιστορικού».

Ο ίδιος με δήλωση του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ιωνικού τονίζει ότι λόγω της ενασχόλησης του με τον Πανιώνιο δεν θα μπορεί να ηγείται της ομάδας, τονίζοντας ωστόσο ότι είναι πρόθυμος να βοηθήσει ώστε να γίνει ομαλά η μετάβαση στην

επόμενη ημέρα.

Αναλυτικά:

«Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με τον Ιωνικό το περασμένο καλοκαίρι το έπραξα με διάθεση να φτιάξω κάτι σπουδαίο αναλαμβάνοντας τα «ηνία» του συλλόγου και εκπλήρωσα τους στόχους που είχα βάλει. Την ομάδα την αγάπησα και έζησα σημαντικές και έντονες στιγμές και επιτυχίες (κατάκτηση του κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου). Οι εξελίξεις και οι συνθήκες με οδηγούν να κάνω ένα ακόμη βήμα στον χώρο του μπάσκετ. Ένα βήμα που δεν θα με απομακρύνει εντελώς από τον Ιωνικό, αλλά που δεν θα μου επιτρέπει πλέον να ηγούμαι της ομάδας, λόγω της ενασχόλησης μου με τον Πανιώνιο.
Έχω όλη την διάθεση να βοηθήσω τον σύλλογο όπως μπορώ τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θα πρέπει ωστόσο να αναζητηθούν άλλοι για να αναλάβουν την διοίκηση του σωματείου για να προχωρήσει ομαλά η μετάβαση στην επόμενη ημέρα, που να μπορούν να το στηρίξουν συνεχίζοντας πάνω στην δυναμική που δημιουργήσαμε.
Από την πρώτη στιγμή λειτούργησα με γνώμονα το καλύτερο δυνατό για τον Ιωνικό, έναν σύλλογο με λαμπρή ιστορία, ο οποίος μπορεί να προχωρήσει και χωρίς εμένα. Αφιέρωσα πολλές ώρες από τον χρόνο μου για την ομάδα επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, και τελείωσε η χρονιά χωρίς οφειλές. Θα είμαι δίπλα να στηρίξω οποιαδήποτε προσπάθεια.

Ίων Βαρουξάκης»

Keywords
Τυχαία Θέματα