#Rio2016: Ευχαριστήθηκαν την τελετή έναρξης οι Ισπανοί(pics)

Οι Ολυμπιακοί αγώνες ξεκίνησαν και επίσημα με μία υπέρλαμπρη τελετή έναρξης και οι Ισπανοί μπασκετμπολίστες θέλησαν εκμεταλλευτούν την όμορφη ατμόσφαιρα βγάζοντας μία αναμνηστική φωτογραφία.

Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, είχε δίπλα του τους Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Φελίπε Ρέγιες, Σέρχιο Γιουλ, Ρούντι Φερνάντεθ, Ρίκι Ρούμπιο, Χοσέ Καλντερόν, Ουίλι Ερνανγκόμεζ, Άλεξ Αμπρίνες και Βίκτορ Κλαβέρ

Así ha vivido la selección española la #CeremoniaDeInauguracion de #Rio2016 https://t.co/9PVY10tTv7 #OpeningCeremony pic.twitter.com/UvYS3O6W6s

Liga Endesa (@ACBCOM) August 6, 2016

Τα φωτογραφικά φλας όμως είχαν ξεκινήσει από πριν, όταν η ισπανική αποστολή μεταφερόταν με λεωφορείο στο γήπεδο, με τους Ρίκι Ρούμπιο, Βίκτορ Κλαβέρ, Φελίπε Ρέγιες, Ρούντι Φερνάντεθ, Σέρχιο Γιουλ και Άλεξ Αμπρίνεζ να απαθανατίζουν την στιγμή με μία σέλφι.

Ready for the basketball. #Río2016 Nuestros chicos desprenden elegancia.#SomosEquipo pic.twitter.com/GctPFZNAsv

— Sexto Anillo Basket (@SextoABasket) August 5, 2016

Μεγάλος στόχος των Ισπανών, στην Βραζιλία, είναι η κατάκτηση του τρίτου σερί μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως και το να φτάσουν στο τελικό και να αντιμετωπίσουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, τις ΗΠΑ. Να υπενθυμίσουμε ότι η Ισπανία ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/8) στη 1:00, απέναντι στην Κροατία.

Πάτυ Παναγιωτοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα