Live από το ΣΕΦ πριν το Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις

Καλησπέρα σας από το ΣΕΦ, με το basketblog.gr να βρίσκεται στο φαληρικό στάδιο για να σας βάλει στο κλίμα του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις για την 22η αγωνιατική της Ευρωλίγκας. Μείνετε μαζί μας για την δράση μέσα κι έξω από το γήπεδο.

19:45 Έρικ Γκριν, Δημήτρης Αγραβάνης και Ματ

Λοτζέσκι έχουν βγει για τα καθιερωμένα σουτάκια.

19:46 Σειρά των Πάνγκος και Καβαλιάουσκας από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

19:55 Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Βαγγέλης Μάντζαρης από πλευράς γηπεδούχων αυτή τη στιγμή στο παρκέ, ενώ για τους Λιθουανούς έχουν βγει οι Μότουμ και Βαλίνσκας. Ελάχιστος κόσμος στο Σεφ, μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

20:00 Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 15-6 και με νίκη πιάνουν την ΤΣΣΚΑ στην δεύτερη θέση. Όσο για την Ζαλγκίρις, με ρεκόρ 9-12 βρίσκεται στην δέκατη θέση και απέχει μόλις 2 ροζ φύλλα από την οκτάδα. Οπότε μόνο αδιάφορο δεν είναι το παιχνίδι για τους παίκτες του "Σάρας".

20:11 Στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού βρίσκονται τα πανό προς τιμήν των 21 θυμάτων της Θύρας 7, 36 χρόνια μετά την τραγωδία στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

20:20 Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει στην διάθεση του τον Πάτρικ Γιανγκ, που ταλαιπωρείται ακόμα από το οστικό οίδημα στο γόνατό του. Επιπλέον ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει ακόμα ενοχλήσεις στην μέση και ενδεχομένως να προφυλαχθεί από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

20:30 Οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν για την προθέρμανση και πριν ξεκινήσουν άφησαν από ένα λουλούδι στην κερκίδα της Θύρας 7. Πλέον και οι δύο ομάδες ζεσταίνονται πριν την έναρξη του αγώνα.

20:33 Στο ΣΕΦ βρίσκονται και 30 περίπου φίλοι της Ζαλγκίρις για να στηρίξουν την προσπάθεια της λιθουανικής ομάδας.

20:40 Ο Γιάννης Αθηναίου συμπληρώνει την... 11άδα του Ολυμπιακού ενώ οι υπόλοιποι 10 είναι οι εξής: Γκριν, Ουότερς, Σπανούλης, Μάντζαρης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Αγραβάνης, Λοτζέσκι, Μπιρτς και Μιλουτίνοφ.

20:50 4-5 χιλιάδες κόσμος στο φαληρικό γήπεδο, 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

20:57 Τελευταία σουτ πριν το τζάμπολ του ματς και οι δύο ομάδες πηγαίνουν στους πάγκους για τις τελευταίες οδηγίες από τους κόουτς Σφαιρόπουλο και Γιασικεβίτσιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα