#FIBAU20Europe: Μία ακόμη ευκαιρία

Η Εθνική Νέων δεν κατάφερε χθες (23/7), να πάρει τη νίκη απέναντι στους Ισλανδούς, χάνοντας με σκορ 70-67 στον δεύτερο ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Χαλκίδα. Έτσι χάθηκε η πρώτη ευκαιρία των διεθνών μας για να κατακτήσουν ένα από τα 3 εισιτήρια που οδηγούν στην άνοδο στην Α΄ Κατηγορία και πλέον θα πρέπει να τα «δώσουν» όλα απέναντι στους Κροάτες, οι οποίοι έχασαν στον άλλο ημιτελικό

από τους Μαυροβούνιους, σήμερα στις 18:45 στον μικρό τελικό.

Όπως είπε χθες μετά τη λήξη του αγώνα ο Νίκος Δίπλαρος, οι διεθνείς πρέπει να ξεχάσουν το χθεσινό παιχνίδι, ενώ ο Βασίλης Τολιόπουλος, τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του και στο παιχνίδι με την Κροατία να δείξει πάθος και να παλέψει για την κάθε φάση. Παράλληλα δύσκολο χαρακτήρισε τον μικρό τελικό ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, αντιλαμβανόμενος την πικρία και την ψυχολογική πίεση που έχουν οι νεαροί διεθνείς.

Οι Κροάτες αποτελούν μία παραδοσιακή δύναμη στην μπασκετική κοινότητα και σίγουρα δεν θα αποτελέσουν εύκολο αντίπαλο απέναντι στην Εθνική μας. Πικρία για τη μη παρουσία στον τελικό υπάρχει και στις 2 ομάδες, αλλά μένει να δούμε τελικά ποια θα καταφέρει να ξεπεράσει την κακή ψυχολογική κατάσταση και να πάρει το τελευταίο εισιτήριο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Πάτυ Παναγιωτοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα