Euroleague stops JR NBA League;

Η Euroleague τραβάει... χειρόφρενο στις ομάδες οι οποίες συμφώνησαν να διοργανώσουν το Jr. NBA League. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία το είχε προγραμματίσει την περίοδο από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο, όπως όλα δείχνουν δε θα πραγματοποιηθεί.

Η

συμφωνία των δύο «αιωνίων» ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2016, καθώς τότε ανακοινώθηκε η συνεργασία του ΝΒΑ με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με φόντο τη δημιουργία του 1ου Junior NBA League στην Ελλάδα.
Το περασμένο Σάββατο, όπως είχε προγραμματιστεί, ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ το μεγάλο event Jr. NBA Panathinaikos League, σε συνεργασία της πράσινης ΚΑΕ με το ΝΒΑ. Ηταν ένα άκρως επιτυχημένο event, σε μία φαντασμαγορική γιορτή που στήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην οποία πήραν μέρος 30 σωματεία, με συμμετοχή άνω των 450 αθλητών όπου διέπρεψαν!


Η εκδήλωση διήρκησε δύο μέρες με μεγάλα ονόματα του μπάσκετ να δίνουν τη βροντερή τους παρουσία στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Μεταξύ άλλων συμμετείχαν οι Neal Meyer (αναπληρωτής αντιπρόεδρος λειτουργιών ΝΒΑ, ο παλιός διεθνής έλληνας άσος Ευθύμης Ρεντζιάς νυν πρεσβευτής του ΝΒΑ στην Ευρώπη, Vanja Cernivec, ειδική εργασιών μπάσκετ Jr. NBA League, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν ο διευθυντής των Ακαδημιών του ΠΑΟ, Φραγκόισκος Αλβέρτης και οι προπονητές του Εφηβικού και Παιδικού της Ακαδημίας, Γιώργος Καλαϊτζής και Γιάννης Σιούτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα