Ζιοβάνι: «Πήγαινε να γίνεις θεός»!

09:52 1/8/2014 - Πηγή: Bam
Τη συμβουλή να πάει στον Ολυμπιακό, όπου θα ζήσει μοναδικές στιγμές – όπως συνέβη και στη δική του περίπτωση –, θα έδινε ο Ζιοβάνι στον Ρομπίνιο, ο οποίος απασχολεί «ζεστά» τους Πειραιώτες.

Στον Ολυμπιακό θα καταφέρει να ζήσει μοναδικές ο Ρομπίνιο, όπως συνέβη πριν από μερικά χρόνια με τον Ζιοβάνι. Για αυτό ο «μάγος» συμβουλεύει τον Βραζιλιάνο φορ
της Μίλαν να επιλέξει τους Πειραιώτες, παρότι τα χρήματα που προσφέρει μπορεί να είναι λιγότερα από εκείνα που προτείνουν άλλοι σύλλογοι.

Ερωτηθείς τι θα έλεγε στον 30χρονο άσο για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αρχικά υποστήριξε στον «Πρωταθλητή»: «Πήγαινε στον Ολυμπιακό να γίνεις θεός. Αυτό θα του έλεγα!» και στη συνέχεια υπογράμμισε:

«Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του και πού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. Όμως, αυτό που γνωρίζω είναι ότι αν πάρει την απόφαση να πάει στον Ολυμπιακό θα είναι ό,τι καλύτερο για την καριέρα του. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι είναι ακόμα σε καλή ηλικία και στον Ολυμπιακό θα βρει όλα αυτά που θέλει ένας παίκτης επιπέδου για να ανέβει ακόμα περισσότερο. Μπορεί τα χρήματα που θα πάρει από μία άλλη ομάδα να είναι περισσότερα, όμως η ευκαιρία που θα έχει στον Ολυμπιακό θα είναι μεγάλη, μέσω του Champions League, για να μπορέσει να βρει ξανά τον εαυτό του και να γίνει αυτός που ξέραμε και θαυμάζαμε. Μακάρι να αποφασίσει σωστά και να πάει στην Ελλάδα. Θα χαρώ πολύ και για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον ίδιο».

Μάλιστα, στη συνέχεια επικαλέστηκε τη δική του εμπειρία από το πέρασμά του από τους «ερυθρόλευκους»: «Προσωπικά είχα πραγματοποιήσει την καλύτερη επιλογή και ήρθα στην Ελλάδα. Μακάρι να αποφασίσει και αυτός να κάνει το ίδιο. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι ό,τι καλύτερο για έναν παίκτη, όχι απλά για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά να κάνει ένα βήμα πάνω. Δεν έχει να χάσει τίποτα και μόνο κερδισμένος θα βγει από μία τέτοια απόφαση. Θα του πρότεινα να έρθει στον Ολυμπιακό, γιατί και εγώ αισθάνομαι ότι δεν έχω φύγει ποτέ από αυτή την ομάδα. Κι αυτό συμβαίνει γιατί πέρασα μοναδικές στιγμές και γνώρισε μεγάλες χαρές».

(www.sport-fm.gr)
Keywords
Τυχαία Θέματα