Βήμα πρώτο: κρατάς τον Πρίντεζη

15:51 14/6/2017 - Πηγή: Bam
Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

Αρκετά με την γκρίνια, τη μιζέρια και την κριτική, ώρα είναι να σηκώσουμε τα μανίκια και να κοιτάξουμε τι θα γίνει αύριο. Και είναι πολύ σημαντικό να αρχίσουν τα πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά άμεσα.

Σε αυτή τη λογική, λοιπόν, νομίζω ότι η σπουδαιότερη είδηση της χθεσινής ημέρας είναι το ραντεβού που κλείστηκε μεταξύ των αδερφών Αγγελόπουλων και του Πρίντεζη. Χωρίς μάνατζερ και μεσάζοντες θα τα πουν οι τρεις τους για να τελειώσει η πρώτη και σημαντικότερη
δουλειά.

Και λέω πως είναι η σημαντικότερη είδηση γιατί και ο Πρίντεζης φωνάζει σε κάθε ευκαιρία ότι δεν σκέφτεται καν να φύγει από τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και γιατί η ομάδα και οι ιδιοκτήτες της θέλουν να τον κρατήσουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Χωρίς να λέω πως είναι τελειωμένη υπόθεση μπορώ να πω πως η σχέση του Ολυμπιακού με τον Πρίντεζη δεν μπορεί να διαλυθεί για λίγα χρήματα. Εξ άλλου γνωστό είναι πως αν έπαιρνε την απόφαση να ξενιτευτεί ο Γιώργης μια θάλασσα με ευρώ θα του χάριζαν. Άλλα πράγματα λοιπόν θα παίξουν ρόλο για να επισημοποιηθεί η συνέχεια της συνεργασίας.

Τα περισσότερα από το μεσημέρι και μετά διότι λογικά το ραντεβού θα διαρκέσει το πολύ κάνα δεκάλεπτο. Μετά τον Πρίντεζη, λοιπόν, πας στα επόμενα βήματα: ακολουθεί το δέσιμο του Μάντζαρη και από εκεί και πέρα διάβασμα και ψάξιμο για να βρεθούν οι καλύτεροι δυνατοί ξένοι. Και δε λέω ντε και καλά πανάκριβοι. Λέω πως χρειάζεται να τσιμπήσουν λίγο το μπάτζετ τα αδέρφια Αγγελόπουλοι αλλά…

Με τα 900 χιλιάρικα του Γιανγκ, το 1 εκατομμύριο του Γκριν (αν δεν μείνει), άλλο ένα του Λοτζέσκι και τα χρήματα που έδιναν γύρω – γύρω για παίκτες που απλά συμπλήρωναν το ρόστερ μπορείς να βρεις όχι απλά καλύτερους από τους φετινούς ξένους αλλά πραγματικά παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά και να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πρώτα όμως κρατάς τον Πρίντεζη…

Δείτε το νέο επεισόδιο του BAM TV:
Keywords
Τυχαία Θέματα