Τρίτη και 13 (...) με προβλήματα στους δρόμους!

10:47 13/1/2015 - Πηγή: Bam

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζουν το πρωί της Τρίτης (13/1) οι οδηγοί που κινούνται στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Σύμφωνα με την Τροχαία, δυσκολίες εντοπίζονται, στον Κηφισό, και στις δύο κατευθύνσεις, στην Ποσειδώνος στο ύψος του Φλοίσβου, στην Αλεξάνδρας και στην Κηφισίας, μετά τον Παράδεισο Αμαρουσίου στην κάθοδο.

Εντείνεται η πόλωση, δώδεκα ημέρες πριν τις εκλογές. Σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτήρισε ατύχημα που

δεν πρέπει να συμβεί, και δεν θα συμβεί, εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς από τα Γιάννενα.

«Δεν θα κάνουμε συνεργασίες με τα κόμματα τα οποία κατέστρεψαν την Ελλάδα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο Star Channel, και ζήτησε αυτοδυναμία για να μπορέσει η νέα κυβέρνηση να διαπραγματευτεί από θέση ισχύος με τους δανειστές.

Στον κίνδυνο που θα διατρέξουν, όπως ισχυρίζεται, οι καταθέσεις, σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη. Ένα βήμα παραπέρα ο προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης. Μιλώντας στο Bloomberg επανέφερε το σενάριο του “Grexit”.

Κάτω από τα 46 δολάρια υποχώρησε η διεθνής τιμή του πετρελαίου, καταγράφοντας την μεγαλύτερη πτώση της τελευταίας εξαετίας. Κύρια αιτία, σύμφωνα με τους αναλυτές, είναι η υποβάθμιση των εκτιμήσεων για την πορεία των τιμών του «μαύρου χρυσού» από δύο κορυφαίες τράπεζες.

Επίθεση από χάκερ που πρόσκεινται στο «Ισλαμικό Κράτος» δέχτηκε ο λογαριασμός της κεντρικής διοίκησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. Αποκαλύφθηκε κατάλογος διευθύνσεων, και δεδομένα σχετικά με στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Βόρειας Κορέας και της Κίνας.

ΚΑΙΡΟΣ: Τσουχτερό κρύο και θυελλώδεις άνεμοι στην Αττική με ασθενείς χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα. Η θερμοκρασία στην Αθήνα στους 11 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα