Σοβαρός και ανανεωμένος

12:47 2/12/2016 - Πηγή: Bam
Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο βράδυ στα Χανιά και επικρατώντας 4-0 της ομώνυμης ομάδας... σφράγισε ουσιαστικά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στο ματς με την διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων να είναι ορατή από το πρώτο πεντάλεπτο. Οι Πειραιώτες δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία στον
6’, όμως το σουτ του Πάρντο το έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Δαμιανάκης.

Η πίεση του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και μόλις στο 16’ άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα ο Φιγκέιρας γύρισε τη μπάλα από δεξιά, ο Ιντέγε δεν έπιασε το σουτ στο πρώτο δοκάρι και ο Καμπιάσο που ακολουθούσε από το ύψους του πέναλτι, έπιασε το μονοκόμματο-βολέ- για το 1-0!

Οι φιλοξενούμενη είχαν το πάνω χέρι, με ωραία κυκλοφορία στο χώρο του κέντρου δημιουργούσαν αρκετές ευκαιρίες στην εστία του Αθανασίου και στο 25΄ με τον Ιντέγε διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Μπουχαλάκης πέρασε ωραία κάθετη μπαλιά στον Φιγκέιρας, αυτός γύρισε τη μπάλα στον Ιντέγε και προ κενής εστίας πλάσαρε για το 2-0.

Ο Ολυμπιακός παρέμενε καταιγιστικός και λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν και τρίτο γκολ. Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Θεολόγου, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του από εκτέλεση κόρνερ του Μάριν.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ το παιχνίδι είχε «τελειώσει» ο Ολυμπιακός δεν έκοβε ρυθμό. Στο 49’ ο Πάρντο απέφυγε έναν αντίπαλο και δοκίμασε το πόδι του από τα 25μ. με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Αθανασίου για το 4-0!

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ο Ολυμπιακός κρατούσε το σκορ χωρίς να απειλείτε από τους γηπεδούχους και το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο 70’ ο Καρντόσο είχε άλλη άποψη και έψαξε το πρώτο δικό του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Χιλιανός επιθετικός των πειραιωτών σκόραρε με εκπληκτικό σουτ, όμως ο επόπτης ακύρωσε το γκολ καθώς θεώρησε πως ο Φιγκέιρας που ήταν σε θέση οφσάιντ επηρέασε τον γκολκίπερ της Χανιώτικης ομάδας .

Αυτή ήταν και η τελευταία ουσιαστικά καλή ευκαιρία στο ματς με τον Ολυμπιακό να σφραγίζει ουσιαστικά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι συνθέσεις:

Χανιά: Αθανασίου, Ζέρης, Ηρακλής, Θεολόγου, Δαμιανάκης, Φουρλάνος, Γκεμίσης, Τσουκάνης, Νικολόπουλος, Μανιάς, Λύρας(58’ Σταματής)

Ολυμπιακός (Μπεντο): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρομαό, Ντε λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Μάριν, Μανθάτης(65’ Ανδρούτσος), Πάρντο, Ιντέγε(46’Καρντόσο)

Βαθμολογία ομίλου:
1) Ολυμπιακός 6β.
2) Σπάρτη 3β.
3) Πλατανιάς 3β.
4) Χανιά 0β.
Chania vs Olympiakos Piraeus 0-4 All Goals... από HoFoot
Keywords
Τυχαία Θέματα