Σαν τον Μήτρογλου ...

14:54 3/2/2014 - Πηγή: Bam

Από το ΠΑΣΟΚ στη ΔΗΜΑΡ και τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης, όπως τότε που ο … Κώστας Μήτρογλου, πήγαινε δεξιά κι αριστερά ως δανεικός.

«Φωτιές» εξακολουθεί να ανάβει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Οδυσσέας Βουδούρης, αφού λίγες ώρες μετά την έγκριση της υποψηφιότητάς

του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ επανήλθε τη Δευτέρα, λέγοντας : «Δεν μετανιώνω που ψήφισα το Μνημόνιο...».

Την Κυριακή, με έντονες διαφωνίες -κυρίως από μέλη της «Αριστερής Πλατφόρμας», η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ενέκρινε κατά πλειοψηφία την πρόταση της ηγεσίας για τους δεκατρείς υποψηφίους περιφερειάρχες.

Κεντρικό πρόσωπο στην εσωτερική αντιπαράθεση ο Οδυσσέας Βουδούρης, την υποψηφιότητα του οποίου για την Περιφέρεια Αττικής, επέκρινε σκληρά η πλευρά Λαφαζάνη.

Επισήμανε ότι ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ έχει ψηφίσει τα Μνημόνια, αλλά και την προγραμματική συμφωνία της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ το καλοκαίρι του 2012 και δεν συνιστά αριστερή πρόταση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ερωτηθείς τη Δευτέρα από το «Βήμα Fm» για τις επικρίσεις που δέχεται, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Οδυσσέας Βουδούρης είπε : «Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ και δεν μετανιώνω που ψήφισα το Μνημόνιο» και πρόσθεσε ότι «το ψηφοδέλτιό μου είναι ανεξάρτητο…».

Στην αρχή της κρίσης ο κ. Βουδούρης βρισκόταν στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ, το 2012 προσχώρησε στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ, από όπου αποχώρησε το 2013, και το 2014 αναγορεύεται ως «εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάπου εδώ αρχίζουν οι συγκρίσεις και οι παραλληλισμοί της πολιτικής με το χώρο του ποδοσφαίρου, δηλ. τις «μεταγραφές με τη μορφή δανεισμού», όχι σε ομάδες, αλλά σε κόμματα.

Πάντως στις περισσότερες περιπτώσεις, οι μετακινήσεις δανεικών ποδοσφαιριστών έχουν αποδειχθεί άγονες.

Ανάμεσα στις ελάχιστες που έπιασαν τόπο είναι, φυσικά, του Κώστα Μήτρογλου.

Ο μέχρι χθες ερυθρόλευκος επιθετικός, αν και έκανε το «αγροτικό» του στον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο, επέστρεψε στον Ολυμπιακό και εκτοξεύθηκε έως την Premier League…

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα