Σ. Θεοδωρίδης: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Πρόεδρο μας, ο οποίος δεν μιλάει με λόγια αλλά με έργα»

01:05 23/8/2017 - Πηγή: Bam
Απαντες όπως είναι φυσικό ήταν πολύ χαρούμενοι από την πρόκριση της ομάδας, όπως και ο Σάββας Θεοδωρίδης όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς με την Ριέκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ενθουσιασμένος. Αυτή τη νίκη την αφιερώνω στον Πρόεδρο μας, ο οποίος έκανε του κόσμου τις θυσίες, πήρε παικταράδες για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό
και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Τώρα φτιάχνεται η ομάδα. Κερδίσαμε τα 3 παιχνίδια της Ευρώπης και είχαμε και μία ισοπαλία, ενώ πήραμε πάρα πολλούς πόντους για την Ελλάδα τους οποίους έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη.

Ξανά λέω αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Πρόεδρο μας, ο οποίος δεν μιλάει με λόγια αλλά με έργα. Είδατε τον Ολυμπιακό που τον έφτασε. Μακάρι και οι υπόλοιπες ομάδες να φέρουν στην Ελλάδα τέτοιες επιτυχίες. Είναι επίσης αφιερωμένη στα 5 εκατομμύρια Ολυμπιακούς αλλά και στους υπόλοιπους Ελληνες.

Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, σε αντίξοες συνθήκες μέσα σε μία καυτή έδρα, καθώς το γήπεδο είχε λακούβες και ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ο κατάλληλος. Χάσαμε και εμείς γκολ και εκείνοι, όμως εμείς είχαμε το αβαντάζ της πρώτης νίκης. Δεν μπορούσαμε να αποκλειστούμε από αυτή την ομάδα, καθώς αφού καταφέραμε να προκριθούμε κόντρα στην Παρτιζάν δεν μπορούσαμε να αποκλειστούμε από την Ριέκα, αν και η μπάλα μερικές φορές έχει και τα στραβά της.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα. Εμείς είδατε στο τέλος του ματς μπήκαμε όλοι μία γροθιά στο κέντρο του γηπέδου και πανηγυρίσαμε την πρόκριση. Δείξαμε ότι είμαστε παντοκρατορία και ότι είμαστε όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και πασχίζουμε να βγάλουμε μία ομάδα που όλοι μας ονειρευόμαστε.

Εχουμε έναν καταπληκτικό προπονητή. Οι παίκτες μας ήταν και σήμερα ήρωες. Μου άρεσε πολύ και ο Καπίνο. Είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας και πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στο σύλλογο, όταν πάρει τον αέρα της φανέλας του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο, όμως υπολογίζω σε αυτόν.

Περιμένουμε, τώρα, το πρωτάθλημα. Δεν είναι η ώρα να μιλήσω για τον Δέδε, τον Τζήλο και όλο αυτό τον τραγέλαφο. Θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα. Η νίκη είναι εθνική και την αφιερώνουμε σε όλη την Ελλάδα.

Ελπίζω να έχουμε καλή κλήρωση την Πέμπτη για να πάρουμε νέες σπουδαίες νίκες και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός θα είναι εντελώς διαφορετική ομάδα σε ένα μήνα και θα το δείτε, καθώς πιστεύω ότι κάτι θα κάνει ο Πρόεδρος».
Keywords
Τυχαία Θέματα