«Πρόταση Ολυμπιακού σε Γκράθια»

00:16 6/6/2015 - Πηγή: Bam

Κρούση απ’ τον Ολυμπιακό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του έχει δεχθεί ο Χάβι Γκράθια, σύμφωνα με την Mundo Deportivo.

Τα... δίχτυα του στην ισπανική αγορά ρίχνει ο Ολυμπιακός, που... ήδη ψάχνει τον αντί-Περέιρα!

Βραδινό δημοσίευμα της Mundo Deportivo,

αναφέρει πως οι Πειραιώτες έχουν κάνει την κίνησή τους για τον Χάβι Γκράθια, ο οποίος αν μη τι άλλο είναι γνώριμός μας απ’ το... διπλό πέρασμά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι Καταλανοί, λοιπόν, πάνε την υπόθεση αρκετά μπροστά, δεδομένου πως κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας στον 45χρονο τεχνικό, ο οποίος καθοδήγησε την Μάλαγα στην ένατη θέση της Primera Division.

Μάλιστα, υπάρχει και μια... σχέση των δύο πλευρών. Εκπρόσωπος του Γκράθια είναι ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ο οποίος μανατζάρει και τον Βαλβέρδε και λέγεται πως όντως έριξε στο... τραπέζι των ερυθρολεύκων το όνομα του πελάτη του.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ισπανός κόουτς ναι μεν είναι ικανοποιημένος με την παρουσία του στους Ανδαλουσιάνους, ωστόσο είναι παράλληλα προβληματισμένος απ’ τις διοικητικές εξελίξεις και το... άγχος μήπως αποχωρήσουν παίκτες (μετά την μη έξοδο στην Ευρώπη).

Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως ο Γκράθια αναμένεται να απαντήσει σε λίγες μέρες στην προσφορά που του ‘χει καταθέσει ο Ολυμπιακός, έχοντας ως «κίνητρο» και το Champions League. Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν έχει περάσει απ' την χώρα μας, ως προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας, προτού στη συνέχεια, επιστρέψει στην πατρίδα του και πάρει τα... πάνω της η καριέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα