Περνάει απ' τα Γιάννενα και... άντε γεια!

15:16 10/12/2016 - Πηγή: Bam
Στο παρελθόν αφήνει την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 2-0, αλλά σημασία έχει η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Πλέον, οι Πειραιώτες επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα Ελλάδας
και στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που είναι αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα.

Έτσι όπως έχει καταρτιστεί το πρόγραμμα του φετινού πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός έχει σχεδόν όλα τα παιχνίδια με κατώτερες θεωρητικά ομάδες, που είναι δυνατές στο γήπεδό τους, εκτός έδρας και όλα τα ντέρμπι εντός. Και αυτό αφορά τον πρώτο γύρο.

Στον δεύτερο, τα πράγματα αντιστρέφονται και για το μόνο που θα πρέπει να ανησυχεί ο Θρύλος, είναι τα ντέρμπι που έχει μακριά από τον Ναό του. Τις ομάδες από εκεί και πέρα, που είναι δυνατές στο γήπεδό τους, τις έχει σχεδόν όλες, μέσα.

Άρα, αυτό σημαίνει πως με νίκη στην καλή έδρα του ΠΑΣ, κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα για τον τίτλο, ξεμπερδεύει με μια καλή ομάδα στο γήπεδό της και ο δρόμος του γίνεται ευκολότερος. Ήδη έχει περάσει από Καυτανζόγλειο, Νέα Σμύρνη, Περιστέρι, ενώ η μοναδική σοβαρή απώλεια ήταν στη Λάρισα, την οποία την υποδέχεται στον δεύτερο γύρο στον Ναό.
Keywords
Τυχαία Θέματα