Πέφτουν «κεφάλια» στην ΕΛΑΣ!

10:41 4/3/2015 - Πηγή: Bam

Παραιτήσεις ανώτερων αξιωματικών στην Ελληνική Αστυνομία για το παράτυπο υπηρεσιακό έγγραφο, ΧΩΡΙΣ υπογραφή Υπουργού, που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες και ακύρωνε τους περιορισμούς στην είσοδο παράνομων μεταναστών στη χώρα. «Έμεινα με το στόμα ανοιχτό» δήλωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης, ο οποίος έδωσε εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σε υψηλούς τόνους ήρθε η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα του εγγράφου. «Πρόκειται για προκλητική και απίστευτη απόφαση» είπε ο αρχηγός του κόμματος

Αντώνης Σαμαράς. Ταυτόχρονα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιδιώκει να μετατρέψει τη χώρα σε πόλο έλξης παράνομων μεταναστών.

Για τα τέλη Μαρτίου μετατίθεται η εφαρμογή της ρύθμισης για τα ληξιπρόθεσμα χρέη στην Εφορία και τα ασφαλιστικά Ταμεία. Σύμφωνα με πληροφορίες η ρύθμιση αυτή θα είναι ανεξάρτητη από το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις και θα προβλέπει διαγραφή του συνόλου των προσαυξήσεων εφόσον ο φορολογούμενος αποπληρώσει εξ ολοκλήρου την αρχική οφειλή.

Το αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ θα ισχύσει από φέτος, ανακοίνωσε την Τετάρτη το πρωί η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη. Αναφορικά με το νέο Φόρο Ακίνητης Περιουσίας η κ. Βαλαβάνη διευκρίνισε ότι αυτός θα υπολογιστεί με βάση τις νέες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων.

Νέο μήνυμα εν όψει του Eurogroup της Δευτέρας έστειλε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών κάλεσε την Αθήνα να αποδείξει με πράξεις ότι έχει υλοποιήσει τους συμφωνημένους όρους, αν θέλει να της καταβληθούν περαιτέρω κεφάλαια από τους εταίρους.

Να γράψει ιστορία ετοιμάζεται το διαστημικό σκάφος «Αυγή» της NASA. Θα εξερευνήσει τον μικροσκοπικό πλανήτη «Δήμητρα», όπου και αναμένεται να φθάσει αυτήν την Παρασκευή, 6 Μαρτίου.

ΚΑΙΡΟΣ: Λιακάδα και σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει μέχρι τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα