Ο Εμενίκε θέλει και τον Καρσελά του

17:35 11/7/2017 - Πηγή: Bam
Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου
Έφτασε, λοιπόν, ο Εμενίκε και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο ντιλ του φετινού καλοκαιριού. Και φέτος φυσικά η πιο εντυπωσιακή κίνηση από τον Ολυμπιακό μπορεί να γίνει.

Πάνω από 2,5 εκατομμύρια πήρε η Φενέρ, άλλα δύο θα παίρνει και ο παίκτης για κάθε χρόνο την ώρα που στον ΠΑΟΚ παρακαλάνε τον Οτσόα κανένα μήνα τώρα, στην ΑΕΚ
επένδυσαν σε σέντερ φορ που έχει τα μισά γκολ συγκριτικά με τις κάρτες που παίρνει και στον Παναθηναϊκό ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν… λεφτά. Σούπερ μεταγραφή, λοιπόν, αλλά… Για να τον αξιοποιήσεις στο φουλ πρέπει να φροντίσεις να του στέλνεις και την μπάλα σωστά.

Έχεις, λοιπόν, στο κέντρο τον Φορτούνη, βάλε και στη μία άκρη τον Καρσελά να γίνει το έλα να δεις. Διαβάζω από τα παιδιά που παρακολουθούν την προετοιμασία της ομάδας ότι ο φετινός Φορτούνης μοιάζει πολύ με τον προπέρσινο. Είναι ξανά πολύ καλά, έχει τρομερή όρεξη και δείχνει ικανός να ξεκινήσει φορτσάτος τη χρονιά. Άρα από τον άξονα το θέμα «πάσα στον Εμενίκε» το έχεις λυμένο. Και κάτι ακόμα: στο πόδι του Φορτούνη μπορεί να σταθεί και ο Μάριν ο οποίος επίσης διακρίνεται για την κάθετη μεταβίβασή σου και ο οποίος επίσης λέγεται και γράφεται ότι φέτος έχει ξεκινήσει λίγο πιο φορτσάτος.

Αν καταφέρει ο Ολυμπιακός να ρίξει άλλη μια τέτοια δημιουργική βόμβα από τα πλευρά καταλαβαίνει κανείς ότι το πράγμα θα παραζορίσει για τις αντίπαλες άμυνες. Διότι αν είναι δύσκολο να μπλοκάρεις τον Ολυμπιακό με τον Φορτούνη κουμανταδόρο φαντάσου τι έχει να γίνει αν μπει δίπλα του και ο Καρσελά που ντριμπλάρει αντιπάλους ακόμα και στον ύπνο του.

Κάθε όπλο για να το αξιοποιήσεις πρέπει να ξέρεις και να το χρησιμοποιείς. Και όπλο τύπου Εμενίκε που έχει τρομερά αθλητικά προσόντα και ταυτόχρονα ξέρει και μπαλίτσα μπορεί να γίνει πυρηνική απειλή για κάθε αντίπαλο αν έχει παίκτες σαν τον Φορτούνη και τον Καρσελά να του δίνουν την μπαλίτσα…

Δείτε την πρώτη συνέντευξη του Βαγγέλη Μάντζαρη στο YouTube και τον Μπάμπη:
Keywords
Τυχαία Θέματα