Ο ακατανόμαστος επιστρέφει με φόρα….

15:39 2/8/2015 - Πηγή: Bam

Αγαπούλες αποφάσισα να επανέλθω στα γραπτά και να σας αναγκάζω να μαθαίνετε τη γνώμη μου για την κοινή αρρώστια μας, το Θρύλο!!!

Είμαι διακοπάρες , αραχτός στη σεζ λονγκ (που μου πιάσαν την κωλάρα για να την ιδρώσω κανα τριωράκι), πίνω το φρέντο μου και χαζεύω τα μπραζίλιαν κωλ… χμ… μαγιουδάκια, έτσι πάνω στην όρεξη εκ του βραζιλιάνικου θυμήθηκα τη γκολάρα του Φορτούνη εχθές και είπα να σας αραδιάσω 250-300 λέξεις πάνω στην ταμπλέτα μου…

Φέτος γενικά βλέπω να έχουμε πολλά γέλια με τους ακατονόμαστους και το αεκ μιας και οι

φάπες ξεκίνησαν από το κατακαλόκαιρο… Άσε που και από ομάδες δε βλέπω να κάνουν καμιά σοβαρή επένδυση μπας και πλησιάσουν λίγο το Θρύλο…. Έφερε ο κοντός τον Εσιέν και αν δεν κάνω λάθος ακόμα να κάνει προπόνηση… Μακάρι να παίξει το παλικάρι, γιατί εμένα με ξέρετε τους θέλω αισιόδοξους και δυνατούς όταν προσκυνάνε, αλλά αν χάσει την προετοιμασία καλά Χριστούγεννα και αν… Τώρα το ξέρανε και πούλησαν κουτόχορτο για τα διαρκείας? Δεν το πήραν καν χαμπάρι? Τεσπα, με γεια το παλτουδάκι…

Το αεκ που επέστρεψε? Μας τα είχαν πρήξει με τα ερχόμαστε και ερχόμαστε και τελικά ήρθαν και πάνε να τη βγάλουν με έναν Βάργκας? Νιάου… Όσοι φίλοι της αεκ, λίγοι αλήθεια είναι, πίστευαν πως ο Τίγρης θα τα σκάσει και θα κάνει την αεκ ανταγωνιστική, να χτυπήσει πρωτάθλημα δηλαδή,(… χοχο καλό αυτό…) τραβάνε τα μαλιά της κεφαλής τους γιατί βλέπουν την περσινή ομάδα με έναν Βάργκας επιπλέον….

Α,είναι και ο Μπάοκ που λεφτά έβαλε, δηλαδή είπε πως λεφτά υπάρχουν και κάποια αλήθεια δόθηκαν, αλλά εκεί ο Ιβάν ο Πόντιος έχει να λύσει πρώτα τα γύρω γύρω από την ομάδα που είναι όλοι τόσο τακοκέφαλοι που προκοπή δε θα δουν ποτέ….

Με λίγα λόγια πάλι θα σκούζουν για διαιτησίες, δορυφόρους κλπ .

Τώρα για το Θρύλο, αυτό που βλέπω στα φιλικά είναι αυτό που έχουν πει αρκετοί, εποχές Ερνέστο Βαλβέρδε! Με πίεση, τρεξίματα, γρήγορο ποδόσφαιρο με αυτοματισμούς, θανατηφόρες κόντρα επιθέσεις και όμορφο ποδόσφαιρο κατοχής. Ειδικά με αυτό το ρόστερ που τώρα έχει στα χέρια του ο Σίλβα, παρουσιάζει ομάδα υψηλών προδιαγραφών.

Αυτό φάνηκε και στο χθεσινό φιλικό με τη Φέγενορντ όπου χάθηκε το τόπι και οι Ολλανδοί δεν κατάλαβαν από που τους ήρθε… Τρία γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο και γενική εικόνα άψογη. Αν εξαιρέσεις δηλαδή τα δυο στόπερ που δεν θα είναι οι βασικοί σου και που έχασαν σχεδόν όλες τις φάσεις που δημιούργησε η Φέγενορντ. Μέσα στο ψωμί, στο κουτί που λέμε απουσίαζαν και οι δυο. Δεν είπα πως δεν κάνουν ή πως είναι για πέταμα αλλά πως δεν είναι τώρα η ώρα τους για τη βασική ενδεκάδα.

Ο χθεσινός Φορτούνης έμοιαζε με μεταγραφή αεροδρομίου, με το μάγο που ήρθε να ρίξει τα τσιμέντα στο Καραϊσκάκη… Εδώ θέλω να δω τι θα κάνει ο Σίλβα και πως θα τον αξιοποιήσει στο έπακρο, αφού εκεί που έπαιξε εχθές είναι η θέση του Τσόρι…

Ο Πάρντο, πάλι πολύ καλός και έχει αυτό που λατρεύω σε εξτρέμ… βλέπει τέρμα, έχει το γκολ και το ένστικτο!!! Αν πάρεις από τα εξτρέμ σου πάνω από 15-20 γκολ τη σεζόν, η επίθεση σου αναβαθμίζεται αυτομάτως σε ανώτερο επίπεδο.

Πάρε ρε Βαγγέλα τον Ερνάνι και ας μην μου πάρεις δυο στόπερ ενδεκάδας! Πάρε έναν, μπροστά θα είμαστε φωτιά και θα τα μπαλώνουμε… Ας μην μου πάρεις και 6αρι αλλά πάρε τον Ερνάνι και ακόμα ένα σέντερ φορ. Δεν θα κόβουμε και πολύ στο κέντρο αλλά μπροστά θα είμαστε φωτιά…

Α, και ο Κασάμι αν θέλει να φύγει δε μου καίγεται καρφί, το Ρομπέρτο κράτα ότι και να γίνει!!!


Ακατανόμαστος

Keywords
Τυχαία Θέματα