Νίκη για τους Νέους του Ολυμπιακού

17:46 14/1/2018 - Πηγή: Bam
Παρόλο που ο Ολυμπιακός κυνηγήθηκε από τη διαιτησία στον αγώνα με τη Λαμία, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και να μειώσει την απόσταση που τον χώριζε από την κορυφή της βαθμολογίας και τον ΠΑΟ, καθώς οι «πράσινοι» παραπάτησαν με τον Λεβαδειακό. Έμειναν στο 2-2 και πλέον έχουν 40 πόντους, έναντι 37 του Ολυμπιακού.

Δεν
του δόθηκαν δύο πέναλτι, ενώ η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Βρουσάι στο 66', ήταν πάρα πολύ τραβηγμένη. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι, αλλά και τους διαιτητές εναντίον του, που έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μην κερδίσει.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ, μόλις στο 7' όταν ο Κιρτζιαλίδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Βρουσάι από κοντά άνοιξε το σκορ. Η Λαμία ισοφάρισε στο 59' μετά από σέντρα του Μανιά και τον Νικοπολίδη να μην καταφέρνει να μπλοκάρει την μπάλα, αλλά παρά τα δύο πέναλτι που δεν έδωσε στον Ολυμπιακό ο ρέφερι και την κόκκινη που έδειξε στον Βρουσάι, ο Θρύλος πήρε τη νίκη στο 73' μετά από φάουλ του Κουγιού, απόκρουση του αντίπαλου πορτιέρο και σουτ από κοντά του Πέιου.

Μπράβο στα παιδιά που παρά το κυνήγι από τη διαιτησία, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να πάρουν τη νίκη και να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας.

Πέραν της κόκκινης, οι παίκτες του Βούζα αντίκρισαν και πέντε κίτρινες.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πανάγου, Κουγιός, Ράμα, Αγιώτης, Πέιος (80' Λάμπρου), Χατζηϊωαννίδης (89' Τσερκώνης), Ξενιτίδης, Βάρκας, Βρουσάι, Κιρτζιαλίδης (60' Τσιριγώτης)

Λαμία: Πουλίτσας, Καραγιάννης Χ., Μποσάι (90' Παπαλέξης), Αντωνίου, Νικολακούλης, Φούντας, Κωστίκας, Κασουμής, Πατσαρούχας, Μανιάς (78' Καρακούσης), Λαμπρόπουλος

Πηγή: gavros.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα