Μιχάλης Ασλάνης : «Οξύ πνευμονικό οίδημα» το αίτιο θανάτου

12:41 29/8/2013 - Πηγή: Bam

Φως στο αίτιο θανάτου του σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη. «Οξύ πνευμονικό οίδημα» έδειξε το πρώτο στάδιο της έκθεσης του ιατροδικαστή. Αύριο Παρασκευή στην πόλη της Χαλκίδας η κηδεία.

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη. Η νεκροτομή που ανακοινώθηκε

την Πέμπτη έκανε λόγο για «οξύ πνευμονικό οίδημα». Ωστόσο, δεν μπόρεσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας του σχεδιαστή μόδας.

Ο Μιχ. Ασλάνης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με αυξημένο σάκχαρο, ενώ όπως έγινε γνωστό, δίπλα στο άψυχο κορμί του βρέθηκαν άδεια κουτιά χαπιών.

Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα θα δοθούν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, όταν ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης θα έχει στη διάθεσή του τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Αυτά είναι που θα ξεκαθαρίσουν αν ο θάνατος του σχεδιαστή οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή αν ο ίδιος ο Μιχ. Ασλάνης έθεσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, το οξύ πνευμονικό οίδημα είναι πολύ πιθανό να προκλήθηκε από υπερβολική χρήση χαπιών.

Για τον ίδιο λόγο θα πρέπει σχεδόν να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Παράλληλα, η Αστυνομία αναμένεται να διεξάγει έρευνα με αφορμή το περιεχόμενο των ιδιόχειρων σημειώσεων που έγραψε ο Μιχ. Ασλάνης λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Ασλάνης βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι στις 2 μ.μ. της Τετάρτης.

Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο θάνατός του είχε επέλθει περίπου 10 ώρες πριν τον βρουν στο πάτωμα, δίπλα στο κρεβάτι του, οι συνεργάτες του.

Αύριο Παρασκευή, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, αλλά και άνθρωποι της σόου-μπιζ θα μεταβούν στην Χαλκίδα για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Μιχάλη.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα